Про компанію

Переваги навчання операторів

Переваги навчання операторів

Комплексний розвиток компанії можливий тільки за умови індивідуального розвитку кожного співробітника. Особливо це стосується будівельної галузі, де від компетентності оператора залежить якість виконуваних робіт, стан обладнання, дотримання термінів і витрати на експлуатацію спецтехніки.

Навчання співробітників дозволить ефективно експлуатувати кожну машину, оптимізувати управлінські процеси, збільшити прибуток компанії. Саме тому, в рамках післяпродажної підтримки клієнтів, компанія "Цеппелін Україна" проводить навчальні курси для операторів.


Давайте розглянемо детальніше переваги підвищення кваліфікації співробітників в умовах вашого підприємства:

Ефективність

Оператори, які візьмуть участь в навчанні, зможуть ефективно використовувати весь функціонал спецтехніки для швидкого і якісного виконання повсякденних завдань.

Безпека

Дотримання правил безпеки на будівельному майданчику особливо важливо. Навчання операторів зводить до мінімуму ризик нещасного випадку або травми при проведенні робіт, оскільки співробітники навчаться правильно управляти спецтехнікою.

     

Паливна економічність

За рахунок ефективної експлуатації техніки і правильного виконання завдань з меншими зусиллями, істотно скоротиться нецільова витрата палива.

Знижений знос двигунів, трансмісій, шин і ходової частини

У процесі навчання співробітники навчаться правильно доглядати за спецтехнікою, підходити більш грунтовно до технічного обслуговування, за рахунок чого знос деталей буде мінімальним.

Зниження інвестиційних ризиків

Після навчання оператори зможуть діагностувати проблеми на ранніх стадіях, коли їх можна виправити з меншими витратами, ніж в разі поломки машини.


Щоб дізнатися про інші переваги навчання операторів і можливості проведення тренінгів в умовах вашого підприємства, зверніться до представників компанії "Цеппелін Україна" за телефоном 0 800 300 350. Ми зацікавлені в ефективній роботі вашого підприємства, тому пропонуємо вам комплексні рішення по управлінню обладнанням.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин