Про компанію

5 способів зменшити експлуатаційні витрати

5 способів зменшити експлуатаційні витрати

Через постійне зростання конкуренції багато будівельних компаній намагаються скоротити витрати, щоб зберегти або розширити будівельну маржу. Компанія Цеппелін Україна дає 5 порад, які дозволять знизити експлуатаційні витрати.


1. Мінімізація роботи машини на холостому ходу

Робота машини на холостому ходу призводить до неефективної витрати палива і зносу компонентів, що знижує термін служби двигуна при використанні на непродуктивні години. Холостий хід може бути зведений до мінімуму за рахунок навчання операторів, які будуть більш розумно підходити до експлуатації техніки, а також включення функції управління в режимі очікування, яка доступна на більшості моделей будівельної техніки.

2. Підвищення ефективності операторів

Якщо на техніці вашої компанії встановлені системи телематики або інший засіб відстеження прогресу, слід приділити час відстеженню роботи кожного оператора. Працівники повинні вміти використовувати різні режими продуктивності обладнання - наприклад, режим економії, який обмежує потужність і швидкість для менш важкої роботи, за рахунок чого гарантовано паливо витрачається більш ефективно. Розгляньте питання про надання фінансових стимулів для операторів, які будуть залежати від цільових показників ефективності.


3. Контроль-вартість деталей

Планове профілактичне сервісне обслуговування через задані інтервали часу зводить до мінімуму ймовірність збоїв дорогого устаткування. Не допускайте критичного стану спецтехніки, щоб уникнути непередбачених витрат на ремонт машин.

4. Задіюйте відходи будівельного майданчика

Найчастіше підготовка будівельного майданчика виробляє велику кількість відходів (метал, скло, проводка, пиломатеріали, асфальт). Велика частина з них можуть бути перепрофільовані, продані, передані або перероблені, що допоможе компенсувати частину ваших витрат на роботу.

5. Плануйте покупку обладнання

При покупці нової машини, ретельно продумайте стратегію розвитку компанії. Можливо, сьогодні варто придбати машину з більшим функціоналом, щоб пізніше не купувати ще одну. Або, навпаки, машина не буде працювати на доступній потужності через неправильні розрахунки необхідних показників. Приділіть час підбору моделі, щоб заощадити витрати на експлуатацію в майбутньому.

Зверніться до фахівців компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350, щоб підібрати обладнання відповідно до вимог вашого підприємства.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин