Про компанію

7 причин відвідати демонстрацію техніки Cat® і Scania

7 причин відвідати демонстрацію техніки Cat® і Scania


1. Тест-драйв техніки

У першу чергу, відвідати демонстрацію необхідно для того, щоб оцінити, наскільки техніка відповідає потребам вашого підприємства. У вас буде можливість перевірити, чи зможуть машини різних брендів працювати ефективно в реальних умовах.

2. Можливість самостійно керувати технікою

Демонстрація техніки - чудова можливість визначити, чи зручний салон, чи комфортно в ньому працювати. Ви знатимете з власного досвіду, наскільки простіше буде вашому оператору зосередитись на виконанні поставлених завдань. Ви зможете оцінити ходові та тягові якості машин під час виконання реальних завдань.

3. Технології

Технології, які ви ще не використовуєте на власному підприємстві, можна оцінити в максимально наближених до задач вашого підприємства умовах самостійно. Це дасть можливість оцінити з власного досвіду, як інтеграція сучасних рішень дозволить зменшити витрати та збільшити продуктивність на робочому майданчику.

4. Нова інформація

Поки ви уникаєте галузевих зустрічей - рішення, які можуть вирішити актуальні для вас проблеми, можуть обговорювати без вас. На демонстрації техніки: вигідні умови фінансування, лізинг у гривні, трейд ін, сучасні технології, які могли б полегшити виконання завдань вашого підприємства вже завтра, та багато іншого, що не варто залишати поза увагою.

5. Зустріч з колегами “по цеху”

Поки зібратись разом самостійно у вас не має часу та можливостей, компанія Цеппелін Україна зробить це для вас. Напевно, що зустріч не закінчиться лише обговоренням наболілого. Нові знайомства, ділові зв'язки, вигідні контракти та інші можливості чекають саме на вас.

6. Нові знайомства

Хоча вже був пункт про нові знайомства, ми хочемо акцентувати на ньому особливу увагу. Нові контакти та досвід допоможуть вам поглянути на бізнес-процеси власного підприємства під іншим кутом. Можливо, саме від нових знайомих ви зможете дізнатись, яку техніку та технології вони використовують, щоб вирішити аналогічні задачі з більшою ефективністю.

7. Барбекю

Ми знаємо, що ви багато працюєте, та навіть у святкові дні рветеся щось зробити. Влаштуйте собі вихідний! Робочий візит на демонстраційну ділянку - чудова можливість відволіктися від повсякденних завдань. А барбекю доповне цей день смачними враженнями!


25 травня компанії Цеппелін Україна та Сканія Україна проводять демонстрацію спецтехніки Cat® і Scania, де кожен бажаючий зможе ознайомитись з можливостями техніки в реальних умовах. Для всіх бажаючих буде організовано трансфер, який доставить Вас на місце проведення заходу із міста Києва.

Участь в заході безкоштовна, за умови попередньої реєстрації!

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин