Про компанію

Запрошуємо відвідати виставку АГРО- 2016

Запрошуємо відвідати виставку АГРО- 2016


З 8 по 11 червня на території Національного комплексу “Експоцентр України” в Києві відбудеться XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО 2016».

«Агро» - наймасштабніша виставка Східної Європи, важлива подія в агропромисловому комплексі України на державному рівні. Організатором виставки є Міністерство аграрної політики та продовольства України.

У 2015 році «Агро» відвідало понад 1100 учасників з декількох країн. Такий показник відвідуваності найбільший серед інших заходів минулого року. Виставку відвідали керівники агропромислового комплексу всіх областей України, співробітники підприємств АПК. До того ж участь у виставці - це кращий спосіб знайомства з новою технікою і установками, сучасними технологіями і обладнанням. Це запорука налагодження успішних ділових зв'язків і знайомств.

На «Агро 2016» відбудеться дев'ять спеціалізованих виставок, кожна з яких присвячена окремій тематиці. Однією з виставок є «Агротранспорт і Агрологістика», експозиція якої зосереджена на демонстрації розвитку та оптимізації взаємин кількох секторів агропромислового комплексу (аграрного, в тому числі). Актуальність цієї тематики зумовлена тим, що виставка проводиться напередодні попиту на перевезення, зберігання і переробку сезонної агропродукції.

В рамках виставки «Агротранспорт і Агрологістика» компанія Цеппелін Україна (провідний дистриб'ютор сільськогосподарської, будівельної і промислової техніки і агрегатів) представить публіці техніку від відомих світових брендів, лідерів ринку сільськогосподарської техніки.

На виставці будуть представлені: трактор Fendt 1000 Vario, комбайн Massey Ferguson T7, самохідний обприскувач Berthoud, дисковий пневматичний комплекс Bourgault-3720, дискова борона Normandie-8000 SP3 GregoireBesson і пневматичні зернові сівалки Challenger 9108-14. З технічними характеристиками, можливостями нових моделей можна ознайомитись в каталозі сільгосптехніки.

Компанія Цеппелін Україна завжди поставляє передові технології і пропонує кращий сервіс для їх обслуговування.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин