Про компанію

Bauma 2016 – б’є рекорди відвідуваності!

Bauma 2016 - б'є рекорди відвідуваності!
У Мюнхені пройшла наймасштабніша міжнародна виставка будівельної техніки, гірських машин і будівельного обладнання. 31-а за рахунком виставка Bauma-2016 розмістилася у виставковому комплексі Messe Munchen, зайнявши при цьому 605000 кв.м.



Експозиція, представлена на виставці, була поділена на 4 секції:

– все для будівельних ділянок;

– видобуток корисних копалин і їх переробка;

– виробництво будівельних матеріалів;

– комплектуючі та запчастини.



Так як виставка проводиться один раз в три роки, компанії готувалися заздалегідь. Було виставлено 3423 стенда із 58 країн світу. Крім презентацій товарів та послуг, в програму Bauma-2016 були включені навчальні семінари, дискусії, прес-конференції, зустрічі безнес-партнерів і експертів. Були оголошені результати премії інновацій і розробок в категоріях: краща машина, краща науково-дослідницька розробка, кращий агрегат і краща конструкція. Організатори виставки відзначили високий рівень ділової активності. Число укладених угод - вище, ніж прогнозувалося.



Всього виставку відвідало більше півмільйона людей з 200 країн світу. Лідерами по відвідуваності є такі країни як Німеччина, Швейцарія, Австрія, Франція, Італія, Великобританія, Нідерланди, Швеція, Росія, Чехія і Польща.

Якщо ознайомитися з статистикою, в порівнянні з попередніми заходами, 9% становить зростання відвідуваності, а 63% - показник кількості країн-відвідувачів. Це найвищі показники за всю історію проведення Bauma.

Особливою популярністю на Bauma-2016 користувався стенд компанії Caterpillar. Одним з найпопулярніших експонатів, в області будівельної техніки став екскаватор 340F, оснащений новітніми системами контролю GRADE з функцією Assist.
Не залишилися непоміченими і фронтальні навантажувачі широкого спектру застосування: CAT 966 M XE і 918М.Всі відвідувачі виставки мали можливість випробувати понад шістдесят моделей спецтехніки та гідно оцінити потужність і якість високоякісного обладнання Caterpillar.



Більше фото з виставки дивіться у розділі Фотогалерея
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин