Про компанію

Caterpillar поповнила модельний ряд гусеничних екскаваторів оновленою моделлю Cat 311F L RR

Caterpillar поповнила модельний ряд гусеничних екскаваторів оновленою моделлю Cat 311F L RR
При проектуванні нового гідравлічного екскаватора Cat 311F L RR американський виробник спецтехніки окрему увагу приділив показниками витрати палива, продуктивності та екологічній чистоті.

Отримана в результаті машина в порівнянні зі своїм попередником Cat 311D RR характеризується 20% економією палива і збільшеним об'ємом ковша, що робить її техніко-економічні характеристики переважнішими. Крім цього новинка відрізняється зниженим рівнем шуму, а за рівнем токсичності вихлопних газів відповідає вимогам новітніх екологічних норм 2014 року.


На екскаватор Cat 311F L RR встановлено новий дизельний двигун Cat 3.4В, який здатний розвивати потужність до 70 л.с., а ефективна трансмісія дозволяє досягати екскаватору максимальної швидкості в 5,4 км/год. Завдяки зниженому витраті палива знижується величина експлуатаційних витрат. Спеціальний режим Eco забезпечує максимальну економію палива і автоматично припиняє роботу двигуна при перевищенні заданого часу роботи екскаватора в режимі холостого ходу.

Малий радіус заднього повороту складає всього 1,75 м і дозволяє ефективно використовувати гідравлічний екскаватор даної моделі при роботі на майданчиках з обмеженим простором робочої зони. Масивна противага масою 2450 кг забезпечує високу стійкість екскаватора, як при русі на ділянках з великим ухилом, так і при експлуатації на важких режимах.

На додаток до поліпшених техніко-експлуатаційними показниками гідравлічний екскаватор Cat 311F L RR отримав модернізовану комфортабельну кабіну оператора. Обладнана системою захисту від перекидання, кабіна надійно захищає оператора, забезпечуючи при цьому максимально можливий рівень огляду робочої площадки і навісного обладнання екскаватора. Ефективна система клімат-контролю і крісло з системою підігріву і регульованою пневматичною підвіскою забезпечить максимальну працездатність оператора протягом усього робочого дня.

Додаткові дзеркала і камера заднього виду, що встановлюються в стандартній комплектації в поєднанні з багатофункціональним монітором забезпечують повний контроль над робочим процесом та основними параметрами екскаватора.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин