Про компанію

Caterpillar представила нову модель екскаватора

Caterpillar представила нову модель екскаватора

Компанія Caterpillar починає серійне виробництво нового екскаватора 6015B. Модель успішно пройшла випробування в різних погодних умовах і зовсім скоро надійде в продаж. Серед особливостей техніки - високий рівень надійності, продуктивності та безпеки.


В екскаваторі 6015B від Caterpillar встановлено двигун C27 ACERT (12 циліндрів, виконані усі вимоги Tier 4 Final), що дозволяє машині вагою в 140 тонн розвивати потужність до 812 л. с. Місткість ковша екскаватора становить 8,1 куб. м, винос стріли - 7,6 м, довжина рукояті - 3,4 м, грунтовий тиск - 162,7 Па. Вантажопідйомність моделі Cat 6015B в стандартній комплектації перевищує 14 тонн. За рахунок цього представлений екскаватор здатний швидко переміщати велику вагу. Наприклад, найбільш популярні самоскиди Caterpillar 773, 775 і 777 екскаватор Cat 5110В може заповнити за 4, 5 і 7 підходів відповідно.

Екскаватор 6015B сконструйований на базі моделі Cat 5110В. За рахунок нової технології фільтрації і охолодження мастила виробники вдосконалили гідравлічну систему машини. Це дозволяє звести до мінімуму енергетичні втрати і знизити витрати палива. Зменшується ризик перегріву і передчасного зносу. Окрім усього, нова гідравліка забезпечує техніці плавність рухів і легку керованість.


Окремої уваги заслуговує скорочений цикл роботи екскаватора 6015B. За рахунок заміни пускових насосів поплавковими клапанами машина здатна одночасно складати ківш, втягувати рукоять і опускати стрілу. Це значно економить час і знижує витрату палива.

Для безпеки працівників компанія Cat обладнала модель 6015B широкими мостами з нековзним покриттям і додатковими поручнями. За рахунок цього оператор завжди має від трьох точок опори. Для зупинки техніки в разі надзвичайної ситуації призначені чотири кнопки аварійного відключення двигуна з різних відсіків. Кабіна з кліматконтролем і шумоізоляцією дозволить оператору працювати в комфортних умовах протягом усієї зміни.

Очікується, що придбати екскаватор 6015B від Caterpillar можна буде вже у цьому році. Щоб дізнатися більше про нові екскаватори і умови їх придбання, зверніться до офіційного дилера Caterpillar - компанії Цепелін Україна.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин