Про компанію

Caterpillar виходить за рамки заліза на MINExpo 2016

Caterpillar виходить за рамки заліза на MINExpo 2016


З 26 по 28 вересня в Лас-Вегасі пройшла виставка MINExpo 2016 - головна експозиція гірничо-шахтного устаткування і послуг в усьому світі. На заході понад 100 компаній продемонстрували широкий спектр нової спецтехніки, комплектуючих і рішень для підприємств гірничовидобувної галузі. Серед них - компанія Caterpillar. Крім нової спецтехніки, Cat® запропонувала ряд інноваційних технологій і тим самим "Вийшла за рамки заліза" - саме під таким гаслом була підготовлена експозиція Caterpillar.

"Наші клієнти - наші партнери. Для їхнього успіху ми пропонуємо не тільки сучасне обладнання, а й найкращі технології аналізу даних і автоматизації, які зроблять техніку ще більш ефективною" - сказав голова Caterpillar і головний виконавчий директор Дуг Оберхельман.  



Експозиція Caterpillar на виставці MINExpo 2016 це:

  • 52 000 квадратних футів для демонстрації нового підземного і наземного обладнання.

  • Автономні пропозиції для вантажних автомобілів, бульдозерів, сверл і підземних навантажувачів, які забезпечать ще більший рівень ефективності, безпеки та продуктивності.

  • Демонстрація систем управління життєвими циклами обладнання (ремонт, модернізація і сервісне обслуговування).

  • Нові пропозиції від Cat® Financial.

  • Інтерактивні тренажери для навчання правильному управлінню спецтехнікою, після чого робота оператора стане ефективніше і безпечніше.

На виставці MINExpo 2016 Caterpillar представила ряд нових машин для поверхневих і підземних гірничих робіт. Окрему частину експозиції займали зони, на яких представники компанії демонстрували технології, системи аналізу даних і автоматичного управління обладнанням.

     

Рішення, запропоновані фахівцями Caterpillar, відкривають нові можливості в сфері аналітики, які дозволяють оптимізувати експлуатаційні витрати гірничодобувних підприємств і істотно підвищити ефективність роботи спецтехніки.

Відео "Виставка гірничо-шахтного устаткування MINExpo 2016 у Лас-Вегасі" на нашому YouTube каналі.

Слідкуйте за новинами компанії Цеппелін Україна, щоб дізнатися, коли нова спецтехніка вийде в масове виробництво і буде доступна для вітчизняних підприємств. Подивитися каталог доступної техніки можна в розділі Гірська і кар'єрна техніка.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин