Про компанію

Caterpillar випускає нову серію комунальних катків B-Series

Caterpillar випускає нову серію комунальних катків B-Series
Компанія Caterpillar поповнила ринок спецтехніки новою серією комунальних катків, що характеризуються підвищеними показниками продуктивності, безпеки і комфорту.
  
  B-Series об'єднала в собі відразу вісім моделей нових катків: CB22B, CB24B, CC24B, CB24B XT, CB32B, CC34B, CB34B і CB34B XW. Завдяки такому асортименту моделей покупці мають широкі можливості для вибору машини з найбільш оптимальними техніко-експлуатаційними характеристиками. Що увійшли в серію катки мають масу від 1800 до 5000 кг і призначені для виконання робіт з ущільнення дорожніх покриттів у вуличних умовах. Нові машини оптимально підходять для дорожньо-будівельних робіт на велосипедних доріжках, на невеликих ділянках автомобільних доріг, парковках, узбіччях доріг, під'їзних коліях та інших невеликих об'єктах, в тому числі з обмеженим простором робочої зони.
 
  
 
 
 
  
  На всіх моделях катків нової серії встановлений вібраційний барабан з регульованою частотою вібрації і збільшеним діаметром. Це забезпечує більш високу продуктивність робіт і якість ущільнення, а також знижує кількість необхідних проходів. Деякі моделі передбачають можливість додаткової установки баласту, підвищувального масу катка для збільшення тиску на ущільнюють покриття.
 
  
  Комунальні катки B-Series оснащені системою розпилення води, кращою в своєму класі. Об'ємного водяного бака достатньо для 12-годинної безперервної роботи, а система потрійної фільтрації і наявність різних режимів подачі води дозволяє забезпечити ідеальні умови для процесів укочування. Додатковий датчик, що сигналізує про малий рівні води, під час попередить оператора про необхідність заправки бака дорожнього катка.
 
  
  Окрему увагу Caterpillar приділив робочому місцю оператора. Всі катки B-Series мають раму зауженної конструкції і спеціальний профіль капота, що сприяє прекрасному огляду робочої зони перед машиною, а також забезпечує безпосередню видимість країв вальців. Оптимізація робочого місця дозволила звільнити додатковий простір для зручного розташування ніг оператора незалежно від його комплекції. Приладова панель обладнана LCD дисплеєм з зручним і зрозумілим інтерфейсом. Кнопкова панель має герметичне виконання і яскраву світлодіодне підсвічування, яка не залежно від освітленості забезпечує швидке і безпомилкове розпізнавання.   
 

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин