Про компанію

Caterpillar випустить останній вантажний автомобіль

Caterpillar випустить останній вантажний автомобіль
На тлі триваючої корпоративної реструктуризації, компанія Caterpillar оголосила про припинення виробництва професійної серії вантажних автомобілів в 2016 році.

Представники компанії зазначають той факт, що для того, щоб залишатися сильним конкурентом на даному ринку, необхідно інвестувати в розвиток надзвичайно великі суми грошових коштів. Провівши дослідження ринку, компанія схилилася до тієї думки, що його можливості не є достатніми для виправдання інвестицій.

Лінійка професійних вантажівок Cat включає в себе моделі CT681, CT660 і CT680. Спочатку лінія була побудована і запущена в 2011 році корпорацією Navistar. У минулому ж році Caterpillar оголосила про свій намір здійснювати виробництво вантажівок самостійно.

   

Угода між Caterpillar і Navistar була укладена в 2009 році. У 2011 році була випущена перша модель CT660 на основі Navistar PayStar шасі. Цього року дана модель була замінена на HX. У 2014 році була випущена нова модель CT681. Очікувалося, що наступна модель CT680, анонсована в 2015 році, значно розширить частку Cat на ринку вантажних автомобілів.

Незважаючи на наявність широкої потенційної клієнтської бази серед прихильників бренду Cat, обсяг продажів вантажівок компанією залишався незначним. The Wall Street Journal підрахували, що щорічно в США компанія продавала близько 1000 машин.

Крім цього, компанія займалася виробництвом двигунів для вантажівок, але вийшла з цього ринку раніше, ніж екологічні стандарти 2010 EPA вступили в силу.

Відзначимо, що глобальна реструктуризація в компанії передбачає відмову від виробництва більш ніж 20 000 позицій по всьому світу. Подібні зміни ознаменовують початок нової ери в розвитку компанії Caterpillar.

Слідкуйте за новинами компанії Цепелін Україна, щоб першими дізнаватися про вихід нових моделях спецтехніки від Caterpillar.



до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин