Про компанію

Гідромолот Cat® H80E / Es

Гідромолот Cat® H80E / Es

Новий гідромолот Cat® H80E / Es призначений для всіх Cat® екскаваторів-навантажувачів, а також для екскаваторів моделей 307 і 308. Він доступний як у звичайній, так і в безшумній версії. Новий молоток, повністю розроблений і виготовлений Caterpillar, що дає компанії можливість називати себе єдиним глобальним виробником і молотків і носіїв одночасно. H80E / Es виробляє 1000 фут-фунт енергії на 600-1500 ударів в хвилину.

H80E / Es має легшу робочу вагу, в порівнянні з попередньою моделлю, що приводить до більш стабільної роботи і підвищує економію палива. Крім того, новий молоток приймає більш широкий діапазон потоку гідравлічного масла, що дозволяє використовувати H80E / Es з різними марками носіїв, оптимізуючи цим використання в змішаних парках.

Характеристика молотів серії E спирається на перевірені функції D-серії, в тому числі автоматичного відключення системи, яка негайно припиняє роботу молота, коли інструмент ламається через матеріал. Система підвищує надійність молота і довговічність за рахунок усунення високих внутрішніх напружень, створених порожньою стріляниною. Подавлення звуку є стандартною функцією для H80Es, таким чином захищаючи навколишнє середовище і підвищуючи комфорт оператора.

H80E / Es молоток використовує газову систему, яка підтримує постійну потужність між інтервалами обслуговування. Корпус E-Series має вигнутий профіль, що позбавляє його від точок напруги і переносить тиск в нижні частини молота. Розмір і форма молотка дозволяє згорнутися під стрілою машини для зручності перенесення без пошкодження або перешкод з трафіком.

Налаштування молота заздалегідь запрограмовані в систему управління Cat®, що дозволяє зробити процес подачі масла і тиск повністю регульованим. Фактичні робочі години для молотка можуть бути записані для регулярного планування сервісу. H80E / Es розроблений для зручності технічного обслуговування і включає в себе функції відновлення, які значно знижують вартість життєвого циклу.



до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин