Про компанію

Готові рішення від Caterpillar для управління парком техніки

Готові рішення від Caterpillar для управління парком техніки

Компанія «Цеппелін Україна» рада представити своїм клієнтам готові рішення Caterpillar, що забезпечують більш ефективне управління парком техніки для підвищення прибутковості підприємства в цілому. У високотехнологічному обладнанні світового виробника тісно інтегрована передова електроніка і сучасне комунікаційне програмне забезпечення. Використання такої зв'язки спільно з потужними аналітичними модулями дозволяє отримати ряд готових рішень, що відкривають перед власниками обладнання CAT широкі функціональні можливості по управлінню парком машин. У підсумку замовник отримує гнучкий інструмент для забезпечення виняткової технічної готовності експлуатованих машин, підвищення ефективності їх роботи, планування та управління виробничих витрат та інших удосконалень виробничого циклу.


Фахівці компанії Caterpillar розробили наступні передові рішення, покликані підвищити ефективність роботи парку машин:


Product Link

Дана система забезпечує віддалений контроль за роботою обладнання. За допомогою Product Link власник техніки отримує з електронного блоку управління інформацію про роботу машини. Детальний аналіз отриманих даних дозволяє без труднощів визначити нерівномірне завантаження устаткування і організувати більш раціональне використання наявного парку техніки.


Протиугінна система

Надійно захистить вашу техніку від зловмисників і запобіжить її викраденню.


Система RAC - контроль і аналіз дорожніх умов

Дане рішення орієнтоване для використання на великих самоскидах, задіяних в гірничодобувній промисловості. Система в режимі реального часу надає дані про умови роботи машин, що дозволяє оператору вжити відповідних заходів для зниження впливу негативних факторів на ефективність роботи.


VIMS - система обробки основної інформації

Продукт являє собою багатофункціональне рішення, що забезпечує збір інформації про основні функції та параметрах машин і її передачу робочому персоналу, задіяному в процесі експлуатації обладнання.


Програма VIMS Supervisor

Даний продукт на основі інформації системи VIMS дозволяє швидко генерувати всілякі звіти про роботу та обслуговування парку машин.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин