Про компанію

Інструкція з щоденного обслуговування спецтехніки

Інструкція з щоденного обслуговування спецтехніки

Компанія Цеппелін Україна піклується про клієнтів на кожному етапі співробітництва. Для нас важливо, щоб техніка, яка використовується на вашому підприємстві працювала з максимальною ефективністю. Ми хочемо, щоб кожна машина залишалася продуктивною протягом усього терміну експлуатації. Саме тому пропонуємо вашій увазі Інструкцію з щоденного обслуговування спецтехніки для операторів, яка допоможе уникнути позапланових простоїв і передчасного виходу техніки з ладу.

   

Нижче наведені загальні правила. Дізнатися більше можна з Інструкції з експлуатації та технічного обслуговування.

  1. Перед початком роботи ретельно перевірте, чи немає витоків. Виявивши витік, знайдіть джерело витоку і усуньте його. Пам’ятайте, що скупчення мастила на машині - пожежонебезпечно. За наявності витоку перевірте рівень рідин.

  2. Огляньте гідроциліндри робочого обладнання, важільний механізм та навісне обладнання на предмет надмірного зносу або пошкоджень. За потреби виконайте необхідній ремонт.

  3. Перевірте, чи немає розбитих ламп або стекол в освітлювальних приладах. Замініть пошкоджені.

  4. Переконайтеся, що в руховому відсіку немає скупчення сміття і сторонніх матеріалів.

  5. Огляньте систему охолодження. За наявності течі, пошкоджених шлангів і скупчення сторонніх матеріалів, усуньте їх.

  6. Очистіть радіатор від скупчення сторонніх матеріалів. Огляньте всі ремені приводу агрегатів двигуна. Замініть зношені, розшаровані або порвані ремені.

  7. Перевірте, чи немає витоків в гідравлічній системі. Огляньте бак, ущільнення штоків гідроциліндрів, шланги, трубки, пробки і з’єднання. Усуньте виявлені течі в гідравлічній системі.

  8. Огляньте бортові передачі на наявність течі. Якщо витоки помічені, перевірте рівень рідини. Після цього огляньте привід механізму повороту. Виконаєте необхідний ремонт, якщо знайдете витік. Переконайтеся в тому, що всі кришки і захисні огорожі надійно закріплені. Огляньте їх на наявність пошкоджень.

  9. Огляньте ступені, містки та поручні. За потреби, проведіть очищення та виконайте необхідний ремонт.

  10. Огляньте конструкцію для захисту від падаючих предметів на наявність пошкоджень. Якщо необхідно провести ремонт, зверніться до дилера компанії Caterpillar.

  11. Огляньте кабіну оператора на предмет скупчення сторонніх матеріалів, перевірте зону під плитою підлоги. Підтримуйте зазначені місця в чистоті. Налаштуйте належним чином дзеркала заднього огляду.


Пам’ятайте, будь-які видимі дефекти можуть стати серйозною перешкодою для роботи і причиною виробничих травм, тому підлягають обов’язковому усуненню!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин