Про компанію

Інтегрована система ™ виявлення об’єктів Caterpillar ® на виставці «OSH / Охорона праці 2013».

Інтегрована система ™ виявлення об'єктів Caterpillar ® на виставці «OSH / Охорона праці 2013».
jQuery(document).ready(function() { jQuery("#gallery a").fancybox(); }); Безпека наших замовників також важлива для компанії «Цеппелін Україна», як і безпека нашого обладнання. У зв'язку з цим на техніці Caterpillar використовується Інтегрована система ™ виявлення об'єктів. 

Ця надійна система включає в себе як радари, так і відеосистему, що забезпечує оптимальну обізнаність про зону навколо машини. Система попереджувальної сигналізації, у свою чергу, інформує оператора, коли якийсь об'єкт знаходиться біля машини, але не в межах безпосередньої видимості.

Екран дисплея в кабіні надає візуальне підтвердження об'єктів, виявлених радаром, таким чином, оператори можуть прийняти обгрунтовані рішення при пересуванні великогабаритних машин. За допомогою звукової та візуальної індикації система допомагає запобігти травми в зоні робіт, що відбуваються через обмеженність зони огляду.
 
Дана система використовується на великогабаритних вантажівках гірничодобувної промисловості і кар'єрів для зменшення сліпих зон та збільшення периметра огляду.

Детальніше про дану систему можна буде дізнатися на виставці «OSH/Охорона праці 2013», яка відбудеться одночасно з виставкою «Безпека» - найбільшої в Україні виставкою в індустрії безпеки.

Компанія «Цеппелін Україна» виступить генеральним спонсором цієї виставки, в рамках якої ми розповімо про найбільш надійних і високотехнологічних системах виявлення об'єктів для гірничодобувної промисловості.

Дата проведення: 15-18 жовтня
Місце проведення: виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б), павільйон № 1.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин