Про компанію

Цікаві факти про Caterpillar

Цікаві факти про Caterpillar

Компанія Caterpillar Inc. розпочала свою діяльність в 1925 році як виробник парових тракторів для сільського господарства. А сьогодні це самий успішний світовий виробник будівельної техніки, гірничо-шахтного обладнання, двигунів, страхових і фінансових продуктів.

Caterpillar має довгу історію інновацій з використанням високоякісних технологій, що забезпечують найкращі рішення для своїх клієнтів. На сьогоднішній день, компанія постійно шукає нові, інноваційні способи зниження витрати палива і збільшення продуктивності продукції. Тим не менш, є кілька цікавих фактів про Caterpillar, про які ви могли не знати:

  • Щорічно на виробництво машин Caterpillar використовується більш 7 000 000 кілограмів сталевого зварювального дроту.

  • Компанія виробляє більше 25 000 навантажувачів в рік. Всі разом вони можуть підняти 970 триповерхових будинків.
  • Щомиті в усьому світі працює близько 100 000 машин і двигунів Caterpillar. Вони зайняті на будівельних майданчиках, переробляють гірську породу, дроблять камінь, риють траншеї, гасять пожежі і тягнуть поїзда.
  
  • Двигун найбільшого самоскида Cat® 797 розвиває потужність до 3400 к.с. Це в 12 разів більше, ніж у кросовера Audi SQ5. Потужність суперкара всього 275 к.с.

  • Щорічно самоскиди Caterpillar перевозять більше ніж 50% гірської породи, що видобувається в усьому світі.

  • Машини Cat® не завжди були яскраво-жовтими. До 1931 року спецтехніку фарбували в сірий колір. А зараз використовується запатентований відтінок "Caterpillar Yellow". Машини інших кольорів випускаються у виняткових випадках: до ювілеїв і визначних подій. Як, наприклад, рожева вантажівка на підтримку жінок, які борються з раком грудей.

  
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин