Про компанію

Концепція розвитку Caterpillar: цілі та стратегія

Концепція розвитку Caterpillar: цілі та стратегія

Займаючи міцну лідируючу позицію серед світових виробників спеціалізованої будівельної технікою, компанія Caterpillar продовжує безперервно впроваджувати передові технічні досягнення, спрямовані на постійне удосконалення продуктів, що випускаються, послуг і комплексних рішень.

Концепція розвитку Caterpillar грунтується на мирному будівництві, де першорядні потреби людства, такі як наявність житла, чистої води, їжі, надійного енергозабезпечення та санітарної гігієни, повинні бути реалізовані екологічно чистим способом. Таким чином, компанія вносить власний внесок у захист навколишнього середовища та поліпшення якості нашого життя.

Метою Caterpillar є забезпечення сприятливих умов для подальшого економічного зростання, який сприятиме створенню інфраструктури і розвитку енергетичної бази для нових рішень з підтримки населення та захисту планети.


Стратегія компанії, яка дозволяє ефективно реалізувати концепцію CAT, полягає у створенні таких продуктів, рішень, послуг та умов праці, які будуть вимагати мінімального використання цінних ресурсів.

Виробник техніки CAT має глибоку впевненість у тому, що розробка нових та удосконалення існуючих систем, які будуть максимізувати прибуток від використання техніки при постійному зниженні витрат на її утримання, дозволить реалізувати сталий розвиток.

Компанія має ряд факторів, за якими виконується критична оцінка досягнення успіху на шляху до своїх цілей. Дані фактори охоплюють різні аспекти діяльності компанії, включаючи культуру, виробничу діяльність і можливості для розвитку бізнесу.

До 2020 року в планах Caterpillar реалізація цілого ряду цілей, як у виробничій діяльності, так і в управлінні якістю продукції. Нижче представлені найбільш важливі з них:

  • Проектування революційно нового будинку, що буде відповідати вимогам сертифікату LEED і стане орієнтиром для екологічного домобудівництва.

  • Скорочення на 50% інтенсивності споживання електроенергії та водних ресурсів.

  • Скорочення на 50% обсягів викиду парникових газів і виробничих відходів.

  • Переклад 20% енергетичних потреб на використання поновлюваних джерел енергії.

  • Збільшення в 2 рази терміну служби техніки.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин