Про компанію

Німецький концерн «Цеппелін» запустив програму підтримки українських компаній

Німецький концерн «Цеппелін» запустив програму підтримки українських компаній
Компанія-представник німецького концерну «Цеппелін» напередодні відкриття європейських ринків запустила програму підтримки українських компаній з оновлення парків техніки.

Програма діє тільки для України та згідно умов пропонує зниження ставок на лізинг в 6 разів - з 9,5 % до 1,5 % річних. Умови поширюються на будівельну техніку малого та середнього сегменту, яка широко використовується в будівництві та сільському господарстві. Дана програма буде діяти протягом травня та червня 2014 року.

За словами керівника відділу будівельної техніки «Цеппелін Україна» Баходира Шавкетова, в даний час, середні ставки лізингу в Україні складають 15 % річних. Багато компаній, які готові вийти на європейські ринки, не можуть дозволити собі оновити технічну базу, незважаючи на те, що це б в рази підвищило їх конкурентоспроможність. Крім того, в ситуації, що склалася в Україні, технічні інновації життєво необхідні компаніям, орієнтованим на внутрішній ринок.

«Ми бачимо необхідність підтримки українських підприємств у цей складний період і маємо можливість допомогти, не вдаючись до послуг третіх осіб, в тому числі банків. Рівень ставок визначає окрема фінансова установа - «Caterpillar Financial». Вона входить в 20-ку найбільш авторитетних організацій у світі і самостійно варіює рівень кредитних ставок», - повідомив Баходир Шавкетов. 

Впроваджена компанією «Цепелін Україна» програма поширюється на міні техніку світового бренду Caterpillar і включає страховку обладнання, а також переміщення техніки на баланс підприємства з моменту оформлення лізингу.


Довідкова інформація:
«Caterpillar Financial» - одне з фінансових підрозділів компанії Caterpillar Inc., виробника будівельної та гірничодобувної техніки, а також газотурбінних і дизельних двигунів, промислових газових турбін. За версією журналу Forbes, «Caterpillar Financial» займає 19-е місце серед найбільш авторитетних організацій в усьому світі. Головний офіс знаходиться в США (м. Нешвілл, штат Теннессі).

Компанія «Цепелін Україна» - представництво всесвітньо відомого концерну Zeppelin GmbH. Компанія працює в Україні з 1998 року. Займається поставками промислової, сільськогосподарської, будівельної, гірничодобувної техніки та генераторних установок легендарної торгової марки Caterpillar®.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин