Про компанію

Нова модель гідравлічного екскаватора CAT 340D2 L

Нова модель гідравлічного екскаватора CAT 340D2 L
Модель 340D2 L - це екскаватор від Cat®, здатний забезпечити максимально раціональний рівень витрат пального, знизити час роботи і експлуатаційні витрати, забезпечивши найвищу продуктивність гідросистеми.

Модель 340D2 L, яка прийшла на зміну 340D L, - це новий гідравлічний екскаватор від компанії Cat®, що суміщає в собі довговічність попередника з високою продуктивністю, оптимізованої гідросистемою, паливноефективним мотором C9. До речі, останній відповідає всім діючим стандартам - Tier 2 (США, Китай) і Stage II (Європа).

Маса нового екскаватора представлена 40270 кг. Екскаватор комплектується масивними конструкційними елементами. Ходова частина моделі гарантує високу ефективність навіть при роботі у важких умовах. Великий вибір навісного обладнання, рукоятей і крісел забезпечує завидну універсальність. Комфортна, простора кабіна з простими в роботі джойстиками відрізняється системою підтримки внутрішнього тиску, яка запобігає можливість попадання в кабіну пилу.

   

Гідравліка / мотор
Cat C9, яким комплектується пропонована модель, - це двигун, надійність і потужність якого доведена практикою. Силова установка на 7% більш ефективно витрачає пальне, порівнянно з мотором минулої моделі. Економія пального досягається спецсистемою, що забезпечує зниження частоти обертання двигуна при роботі 340D2 L взагалі без навантаження або з мінімальним навантаженням. Крім того благотворно на витрату палива впливає і новий електродатчиків тиску, який розташований в гідросистемі і точно визначає навантаження на насос. Також мотор забезпечений прогресивною системою триступеневої фільтрації пального.
  
Потужна гідравліка робочого обладнання здатна працювати при тиску в 35000 кПа, при цьому використовуючи 530 л/хв (максимальна витрата). Все це сприяє підвищенню ефективності управління різним навісним обладнанням. Значно спрощують використання обладнання контури управління середнього, високого тиску. Оператор, залежно від конкретних завдань, має право сам вибирати один з двох режимів (економічний, високої потужності).

Експлуатаційні та конструкторські характеристики.
Важільний механізм гарантує високу ефективність і продуктивність робіт, а також універсальність використання при виконанні різних завдань. Подовжена стріла (6,5 метра) призначена для роботи у важких умовах і доступна в комплекті з рукояткою загального призначення (3,2 метра). Також в передньому механізмі використовується для земляних масових робіт стріла в 6,18 метрів завдовжки. Вона також може комплектуватися рукоятками (2,55 або 2,15 метра), які доречно використовувати спільно з ковшем підвищеної місткості.

Високу продуктивність моделі при виконанні земляних масових робіт разом з противагою в 8450 кг забезпечує можливе оснащення ковшами з підвищеною (на 0,09 кубометрів) місткістю.

Відмінна риса 340D2 L - широка, міцна ходова частина, що забезпечує високу стійкість, поглинання навантажень.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин