Про компанію

НОВА МОДЕЛЬ ГУСЕНИЧНОГО ЕКСКАВАТОРА 325F L ВІД CATERPILLAR

НОВА МОДЕЛЬ ГУСЕНИЧНОГО ЕКСКАВАТОРА 325F L ВІД CATERPILLAR


Представлена модель екскаватора 325F L розроблена в якості заміни 321D. На тлі попередньої моделі у Cat 325F L можна виділити такі конкурентні переваги, як істотна економія часу роботи, вдосконалений робочий цикл і підвищена вантажопідйомність.

Двигун Cat C4.4 ACERT, яким оснащена модель, забезпечує потужність в 161 кінську силу, відповідає вимогам Tier 4 Final і здатен працювати на біодизелі. Крім цього нова модель характеризується зменшеним на 22% споживанням палива у порівнянні з моделлю-попередником. Варто відзначити, що подібна оптимізація не має впливу на крутний момент і не призводить до його втрати.


Економічність у витраті палива більшою мірою досягається шляхом використання вдосконаленого двигуна і розвитку системи управління насосом. Окрім цього, оператор в залежності від умов роботи може вибирати один із доступних режимів: режим високої потужності, стандартна потужність і режим еко, що надає додаткову можливість підвищувати ефективність витрати палива.

Модель гусеничного екскаватора Cat 325 FL володіє вантажопідйомністю в 12 247 кг., що у порівнянні з 321D більше на 8%. Максимальна висота підняття ковша стрілою становить 4,5 м. Екскаватор має вагу 25906 кг. при тяговому зусиллі 20680 кг.


Представники виробника відзначають, що нова модель екскаватора призначена для виконання різнопланових робіт у масштабах обмеженого простору. Так, екскаватор Cat 325F L може стати корисним при виконанні робіт поблизу інших будівель.

Передній радіус повороту нової моделі складає 2,34 м., винос - 1,72 м., завдяки чому екскаватор може обмежитися робочою областю близько 4 метрів. Швидкість повороту складає 11,2 обертів за хвилину. При повороті на дев'яносто градусів вихід противаги за межі колії становить 127 мм.

Також модель оснащена камерою заднього виду, оперативна інформація з якою транслюється на монітор, встановлений в кабіні машини. Крім цього, покращено герметичність кабіни, що сприяє підвищенню шумоізоляції і зменшенню рівня вібрації, додані функції клімат-контролю, регульованого підігріву сидінь і підлокітників, а також сконструйований роз'єм для підключення гаджетів.

Щоб дізнатися більше про нові гусеничні екскаватори та умови їх придбання, зверніться до офіційного дилера Caterpillar - компанії Цепелін Україна.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин