Про компанію

Нова модель ефективного у використанні палива екскаватора 330D2 L від Cat®

Нова модель ефективного у використанні палива екскаватора 330D2 L від Cat®

Серія гідравлічних екскаваторів Cat® поповнилася новою моделлю, відмінними рисами якої стали надійність, універсальність і високий рівень продуктивності.

Вбудований в модель двигун Cat C7.1 ACERT ™ володіє потужністю 157 кВт і відрізняється ефективністю у витраті палива. Двигун обладнаний триступеневою захисною системою для компонентів подачі палива, що дозволяє захистити їх від негативного впливу при використанні палива низької якості. Двигун повністю відповідає екологічним стандартам Tier 2 / Stage II.

Серед конкурентних переваг моделі можна виділити потужність і ефективність гідравлічної системи з можливістю установки 3 додаткових контурів, високу комфортабельність шумоізольованої кабіни та простоту здійснення технічного обслуговування, що сприяє підвищенню ефективності роботи та скороченню експлуатаційних витрат.


Гідравлічна система та двигун

Частота обертання колінчастого валу автоматично управляється за допомогою автоматизованої системи, що дозволяє знизити частоту обертання при роботі з низьким рівнем навантаження і зменшити витрати палива, а швидкість обертання частотно-регульованого вентилятора коригується залежно від потреб машини в охолодженні. Завдяки двошаровій фільтрованій сітці і радіальному ущільненню повітряний фільтр володіє високою ефективністю очищення, а показник засмічення свідчить про необхідність проведення технічного обслуговування.

Крім цього, якісним очищувачем повітря оснащена і система повітрозабірника. Необхідність ручного підкачування палива після заміни фільтра усувається в моделі за рахунок електричного підкачуючого топливо насосу.

Гідравлічна система за рахунок двох силових гідронасосів при розвантажувальному тиску в 35 Мпа забезпечує потік 480 л / хв. Потужність двигуна в машині використовується повністю, що забезпечує максимальну продуктивність гідросистеми. Завдяки клапанам контуру рекуперації досягається велика паливна ефективність і скорочуються витрати на експлуатацію, оскільки скорочується витрата палива при втягуванні рукояті і опусканні стріли.

З метою захисту гідравлічної системи та підвищення комфорту роботи в кабіні оператора машина обладнана демпферами гідроциліндрів, які поглинають навантаження від ударів в контурах стріли і рукояті. Допоміжні гідравлічні контури управління роблять машину більш універсальною, дозволяючи використовувати навісне обладнання з тиском середнього та високого рівня.

Конструкції

Ходова частина екскаватора є подовженою, що в сукупності з опорною частиною гусениці в 3990 мм забезпечує оптимальний рівень продуктивності для важких виймальних і підйомних робіт. Підвищення вантажопідйомності досягається завдяки противазі в 5 900 кг, надійно встановленій на головну раму машини.

Конструктивні елементи ходової частини екскаватора посилені, опорні катки і гусениці є герметизованими і змащуваними. Також посилено Х-подібну раму, яка стала більш стійкою до скручуваного вигину за рахунок перенесення робочих зусиль на масивні рами опорних катків. Виконання з'єднань шляхом роботизованого зварювання забезпечує триразове збільшення глибини проплавлення.

Виходячи з потреб у застосуванні машина може бути додатково обладнана одним з варіантів переднього важільного механізму.

Усі варіанти стріл і рукоятей виготовлені зі сталі високої міцності, що забезпечує максимально можливе зусилля копання. Подовжена стріла довжиною 6,15 м в доповненні з рукояттю 2,65 м або 3,2 м зручна для використання у важких експлуатаційних умовах.

Стріла довжиною 5,55 м володіє внутрішніми перегородками і додатковим перетином для більш високого рівня міцності, що в поєднанні з рукояттю 2,5 м забезпечує максимальне зусилля копання і надає можливість використовувати ковші великого об’єму.

Також варто зазначити, що ковші для даної машини цілком відповідають її характеристикам і додають продуктивності та ефективності у витраті палива, а завдяки пристроям для швидкої зміни інструментів зменшуються витрати часу на заміну навісного обладнання.


Кабіна оператора

Оператору надана можливість регулювання консолей джойстиків, за допомогою яких здійснюється точне управління елементами гідравлічної системи. Кабіна обладнана високоякісним дисплеєм з можливістю налаштувань на 42 мовах, завдяки якій оператор отримує оповіщення про вихід за допустимі межі показників тиску і температури або необхідності провести заміну фільтрів і мастил. Комфорт роботи підвищується за рахунок вбудованого в кабіну кондиціонера, здатного працювати в двох режимах, а також повністю регульованих сидінь.

Технічне обслуговування

На поворотній платформі машини встановлені дверцята для технічного обслуговування, завдяки яким забезпечується швидкий доступ до гідравлічних насосів, радіатора, водороздільника, керуючого і паливного фільтрів, охолоджувачів мастила, палива і наддувочного повітря. Для змащення елементів, доступ до яких є ускладненим, на стрілі розташовується додатковий блок мастила. Плановий забір проб моторного та гідравлічного мастил здійснюється через спеціально передбачені клапани.

Додатковою можливістю для екскаватора 330D2 L є можливість установки системи віддаленого моніторингу VisionLink, що забезпечує віддалений доступ до всієї необхідної інформації щодо роботи машини.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин