Про компанію

Нова серія Е гідромолотів від Cat доступна для українського ринку

Нова серія Е гідромолотів від Cat доступна для українського ринку
«Цеппелін Україна», як офіційний дилер Caterpillar на території України, представляє нову серію гідромолотів CAT. Відмінною особливістю серії Е є те, що вони на 100% розроблені та виготовлені компанією Caterpillar. Таким чином, сьогодні це єдиний виробник в світі, який виготовляє як машини-носії, так і безпосередньо гідромолоти до них.

Нові гідромолоти Cat вигідно відрізняються більш простою і надійною експлуатацією, високою міцністю і неперевершеною продуктивністю.

Всі моделі гідромолотів серії Е мають більш компактні розміри, але не поступаються при цьому по потужності, міцності та продуктивності більш великим аналогам. Невеликі розміри знарядь дозволять добитися високої гнучкості та ювелірної точності при руйнуванні конструкцій будь-якої міцності, будь то цеглина, асфальт або бетон.

Модельна лінійка серії Е на сьогоднішній день налічує вісім гідромолотів для звичайних умов, які можуть бути встановлені на навантажувачі з бортовим поворотом, міні-екскаватори та екскаватори навантажувачі. Придбання таких гідромолотів не зажадає великих матеріальних витрат, але при цьому можна значною мірою розширити функціональні можливості наявної на майданчику компактної дорожньо-будівельної техніки.



Крім цього доступні дев'ять моделей, спроектованих спеціально з урахуванням експлуатації у важких умовах, як наприклад, роботи з руйнування міцних порід і гірської руди, руйнування будівель та споруд, виконання дорожньо-будівельних і землерийних роботи в умовах складного грунту.

Широкий діапазон робочих параметрів гідромолотів серії Е дозволить Вам без праці вибрати знаряддя, що забезпечує оптимальну енергію удару. Найбільш потужні моделі забезпечать високу продуктивність при кар'єрних роботах з твердими вулканічними породами, руйнування масивних конструкцій із залізобетону, а також при гірській розробці в умовах осадових порід високої міцності.

Традиційно для Caterpillar, гідромолоти нової серії характеризуються високою технологічністю і завидними функціональними можливостями.
  • Автоматичне відключення молота виключає холосту роботу навісного знаряддя
  • Унікальна система демпфірування ефективно гасить вібрацію, не допускаючи її поширення на машину-носій
  • Проста система фіксуючих штифтів і наявність направляючої втулки дозволяють швидко знімати / встановлювати знаряддя навіть у польових умовах
  • Для щоденного обслуговування є швидкоз'ємні люки
При необхідності використання гідромолотів в міських умовах, де рівень шуму обладнання має одне з ключових значень, в серії Е передбачена можливість комплектації гідромолотів шумоізоляційним кожухом. Такі моделі маркуються абревіатурою Es і виконуються в моноблочному корпусі. При цьому залишається можливість швидкої заміни робочих крайок і зношуються оснащення.

Гідромолоти нової серії Е від компанії Caterpillar на ділі покажуть, що значить ефективна і продуктивна робота!

Познайомиться з новими моделями техніки і технологічними рішеннями Caterpillar ви можете в розділі "Спецтехніка"


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин