Про компанію

Нова серія гідромолотів Cat® – ваш стандарт ефективності

Нова серія гідромолотів Cat® - ваш стандарт ефективності

Гідромолоти Cat® серії B (B20, B30, B35) задають новий стандарт ефективності і підвищують продуктивність, значно спрощуючи виконання цілого ряду завдань з будівництва та зносу.

Створені на базі сучасних технологій, гідромолоти Cat® серії B відрізняються простотою як в плані конструкції, так і в плані управління, дозволяючи мінімізувати вартість володіння і витрати на експлуатацію.


Серія B ідеально підходить для будь-яких повсякденних робіт, що виконуються на вашому будівельному об'єкті. Вони поєднують в собі прості та ефективні інженерні рішення, які підвищують продуктивність, довговічність, зручність експлуатації і обслуговування. При розробці даного навісного обладнання експертами компанії Caterpillar реалізовані всі побажання клієнтів щодо економічної і довговічної конструкції, яка була б зручною у використанні і мала б кращу в своєму класі продуктивність.

Гідромолоти Cat® серії B оснащуються кріпильними кронштейнами, які розроблені спеціально для важільних механізмів Cat® а також мають з'єднувальні лінії і клапани, які повністю відповідають гідравлічним компонентам робочого обладнання Cat®.

У гідромолота серії B використовується азотний гідроакумулятор: переміщення поршня вниз забезпечується тиском стисненого азоту. Така конструкція є дуже простою, зручною в експлуатації і не вимагає складного технічного обслуговування.

Нова серія гідромолотів Cat® може мати два види кріплення - верхнє і бічне.

Гідромолот з верхнім кріпленням відрізняється збільшеною силою удару за рахунок того, що зусилля рукояті і зусилля гідромолота спрямовані вздовж однієї лінії. Крім цього, використання верхнього кріпильного кронштейна дозволяє зменшити зусилля і згинальні моменти, що впливають на кінець рукояті і, відповідно, на конструкцію машини.

У стандартну комплектацію гідромолота входить гідроакумулятор високого тиску, який встановлюється на заводі-виробнику і може обслуговуватися в польових умовах. Гідроакумулятор захищає гідросистему машини від пульсацій тиску, що виникають при роботі.

Бічні пластини, що закривають гідромолот по всій його довжині, забезпечують зручний доступ до точок обслуговування. Додатковою перевагою в плані щоденної експлуатації і сервісу є повна придатність робочого інструмента і його втулок до обслуговування в польових умовах, а також можливість заміни нижньої втулки інструменту.

Нижче представлена сумісність моделей гідромолотів і екскаваторів Cat®:


Ознайомитися з технічними характеристиками інших моделей гідромолотів Cat® ви можете в розділі Гідромолоти.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин