Про компанію

Нові моделі асфальтоукладачів АР1000F і АР1055F поповнять лінійку продукції компанії Caterpillar

Нові моделі асфальтоукладачів АР1000F і АР1055F поповнять лінійку продукції компанії Caterpillar
Компанія Caterpillar випускає на ринок дві нові моделі асфальтоукладачів серії F, які відрізняються більш високою продуктивністю та функціональними можливостями, зберігаючи при цьому зручність управління і точність роботи. Нові технології та реалізовані передові технічні рішення дозволили підвищити ефективність і надійність роботи всіх компонентів машин.

Паливна ефективність

Обидві моделі оснащуються двигунами Cat C7.1 з технологією ACERT, які забезпечують корисну потужність 225 к.с (167 кВт). Стандартна комплектація двигуна передбачає наявність опції економічного режиму роботи, який забезпечує економне використання палива при збереженні високих показників продуктивності. При цьому рівень забруднюючих речовин у вихлопних газах відповідає вимогам Stage IV ЄС і Tier 4 Final.

Технологічність і функціональність

Гнучке налаштування робочих параметрів машини проводиться за допомогою сенсорних дисплеїв з дружнім інтерфейсом і є основою ефективної роботи асфальтоукладачів. Серед нових функцій виробники зазначають систему автоматичної подачі матеріалу, яка не вимагає високої кваліфікації оператора для реалізації якісного укладання, а також інноваційну систему діагностики підігріву вібробрусом, яка забезпечує працездатність машин навіть у разі виходу зі ладу датчика температури.



Генератор системи підігріву вібробрусом

Нова система підігріву вібробрусом живиться від вбудованого ефективного генератора, що сприяє економному використанню палива. Ексклюзивна конструкція генератора в поєднанні з оптимізованим розподілом теплової енергії по всій ширині вібробрусом забезпечує повний прогрів вібробрусом до робочої температури протягом 15 хвилин, що в 2-3 рази швидше показників попередніх моделей.

Консоль управління

Розширені функціональні можливості консолі управління притаманні обом моделям асфальтоукладачів. При цьому зберігається простота управління і висока гнучкість налаштувань робочих параметрів. Розташування основних органів управління практично не відрізняються від машин попередніх серій, що дозволяє оператору швидше освоїти роботу на новій техніці. Управління подачею матеріалу і системами ходу здійснюється за допомогою одного перемикача, а додаткові сенсорні панелі надають доступ до розширених функціональних можливостей обладнання.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин