Про компанію

Нові можливості сервісного обслуговування від Цеппелін Україна

Нові можливості сервісного обслуговування від Цеппелін Україна
Новинки сервісу від Цеппелін Україна: "Стенд для збирання і розбирання гідроциліндрів" і "Відновлення посадкових місць за допомогою наплавлення-розточення"




Стенд для збирання і розбирання гідроциліндрів

Даний стенд є стаціонарним і призначений для розбирання і збирання гідроциліндрів різних типів машин і приводів в умовах ремонтної майстерні Цеппелін Україна, що сертифікована згідно всіх вимог і стандартів Caterpillar.  

Стенд використовується у випадках де необхідне значне зусилля на відкручування і затяжку поршневої гайки, поршня чи головки гідроциліндра з зусиллям до 300 000 Нм.

При проведенні робіт нашим спеціалістом, з допомогою стенду і в умовах ремонтної зони Цеппелін, ми маємо ряд переваг:
 
  • При ремонті гідроциліндрів САТ, сервісний інженер має доступ до технічної документації для проведення робіт згідно вимог заводу виробника Катерпіллар.
  • Проведення ремонту в умовах сертифікованої майстерні Катерпіллар, із збереженням вимог до інструменту та чистоти проведення робіт.
  • При розборці, дефектуванні та ремонті, наш сервісний інженер розуміє роботу всієї машини а не тільки окремого компоненту, тому зможе якісно встановити причину поломки і надати рекомендації для уникнення поломок і правильної роботи в подальшому.
  • Можливість перевірки роботи гідроциліндру після збирання.
  • Надання гарантії 6 місяців на проведену роботу, та 12 місяців на встановлені оригінальні запчастини.

Принцип роботи полягає в закріпленні, попередньо очищеного і помитого гідроциліндру на рамі стенду. Розбирання з необхідним, згідно вимог САТ, зусиллям відкручування. Проведення огляду компонентів на предмет виявлення пошкоджень чи зносу деталей і необхідності ремонту, чи їх заміни. Погодження переліку необхідних робіт і запчастин із замовником, потім замовлення чи встановлення необхідних для збирання гідроциліндру деталей.

Збирання гідроциліндру згідно технічної документації САТ з чітко встановленим моментом затяжки.
За необхідності, можливий виїзд сервісного інженера для демонтажу чи установки гідроциліндру на машину.



Відновлення посадочних місць за допомогою наплавки-розточки

Пересувні комплекси серії WS належать до категорії "пересувні металорізальні верстати для обробки шляхом зняття стружки". 



Ці верстати застосовуються для відновлення циліндричних отворів (шарнірних з'єднань, втулок і т.п.) безпосередньо на обєкті чи на його частинах без перевезення деталі, що ремонтується до цеху та необхідності її розміщення на стаціонарних верстатах. 

Гостра необхідність такого типу ремонту виникає під час відновлення опорних вузлів обертових частинкрупногабаритної дорожнобудівної техніки, включаючи екскаватори, крани, індустріальне обладнання та інші пристрої та об'єкти (суднові двигуни, реактори і т.д.), що входять до складу стаціонарнох системи, а також частини, демонтування та транспортування яких є вкрай проблематичною. 

Ці верстати встановлюються беспосередньо на отворі, що обробляється, незалежно від їхнього розташування та місцезнаходження. 

Коли верстат необхідний 

Тривала робота техніки з великими люфтами в з'єднаннях палець-втулка, або використання робочих органів машини не за призначенням (великі ударні навантаження), погана змазка приводить до зносу посадочного місця за втулкою. Такі випадки призводять до швидкого зносу пальців, втулок і часто приводять до їх поломки. Навіть після установки в розбите посадочне місце нових пальців, втулок, наступить швидка їх поломка. 

Проведення таких робіт вимагає високоточного інструменту з поєднанням потужного зварювального апарату і розточувального верстату 

Мобільність 

Мобільність апарату дозволяє використовувати його як безпосередньо на машині, так і на окремо знятому компоненті. Тобто роботи можуть проводитись як з виїздом до машини, так і внашій майстерні, що виключить затрати клієнта на транспортний тариф по виїзду механіка. 

Проведені роботи 

На фото наведено приклади вже проведених робіт. для більшої наочності, на фото показано відновлені місця, але ще не пофарбовані, так краще видно оброблену поверхню. Потім місця з відкритим металом будуть зафарбовані. 

Ознайомитися з умовами надання послуг з обслуговування техніки Caterpillar ви можете в розділі "Сервіс та ремонт спецтехніки".
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин