Про компанію

Новий автогрейдер 18М3 від Caterpillar

Новий автогрейдер 18М3 від Caterpillar
Лінійка автогрейдерів від Caterpillar поповнилася новою потужною і високопродуктивною моделлю 18М3. Новинка розроблена в якості заміни популярної моделі 16М3 для підприємств, що відчувають потребу в більш високому рівні продуктивності. 18М3, в порівнянні з попередником, відрізняється підвищеною на 5% на кожній швидкості потужністю і збільшеним до 5,5 м відвалом. Крім довжини, кут відвалу також збільшений до 8 градусів, завдяки чому скорочується навантаження на відвал і підвищується продуктивність ріжучих проходів.

Основним призначенням для нової моделі є гірські роботи. Спеціальна конструкція щитків і переднього моста дозволяють захистити автогрейдер від сміття і ударів камінням. Відмінною особливістю є оснащення необхідними кронштейнами і кріпленнями, необхідними для установки систем протипожежної безпеки без загрози пошкодження внутрішніх вузлів і механізмів.



Двигун

Вбудований в модель двигун Cat® C13 ACERT ™ обладнаний системою регулювання потужності і дозволяє оптимізувати потужність машини в залежності від виконуваного виду робіт. Автогрейдер 18М3 доступний в трьох варіантах в залежності від двигуна, кожен з яких задовольняє вимоги за рівнем забруднення навколишнього середовища.

При роботі існує можливість переведення двигуна в економічний режим, завдяки чому частота обертання колінчастого вала обмежується до 1900 обертів/хв і значно скорочується витрата палива. Даний режим дозволяє максимально ефективно працювати на нижніх передачах, але відключається на верхніх (6-8 для переднього і 4-6 для заднього ходу).

Модернізована трансмісія з можливістю перемикання передач під навантаженням обладнана системою APECS (Advanced Productivity Electronic Control Strategy), яка дозволяє управляти продуктивністю машини шляхом досягнення більшої плавності при перемиканні передач. Тим самим електроніка дозволяє вузлам і механізмам автогрейдера служити довше. Стандартною опцією для будівельної техніки Cat є додавання функції блокування диференціала при важких умовах експлуатації.

Висока динаміка гальмівного крутного моменту забезпечується за рахунок використання в гальмах великих поршнів і дисків.



Гідравлічна система та конструкція

Гідравлічна система моделі оснащена можливістю регулювання по навантаженню і вдосконаленими клапанами компенсації тиску, що дозволяє забезпечувати максимальну ефективність в роботі.

Передня напіврама моделі складається з двох пластин: верхньої і нижньої, а за рахунок використання посиленої високоміцної сталі в конструкції відділу поперечного зсуву здійснюється ефективний розподіл навантаження між різними частинами рами. Завдяки модернізованій задній напіврамі, подовженій шляхом додавання широких шарнірних зчленувань і двох литих деталей бампера, значно подовжується термін служби машини.



Кабіна

Додатковою перевагою є обладнання автогрейдера 18М3 максимально комфортабельною і зручною для оператора кабіною. Завдяки високочутливому сенсорному дисплею з'являється можливість управляти продуктивністю при роботі, здійснювати коригування робочих параметрів і характеристик і оперативно отримувати всю інформацію щодо необхідності проведення сервісного обслуговування.

Завдяки зручним джойстикам простим є управління системами підтримки в автоматичному режимі поперечного ухилу профілю дороги - системами Cat або AccuGrade ™.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин