Про компанію

Новий міні-екскаватор від Caterpillar

Новий міні-екскаватор від Caterpillar
Модель Caterpillar 304.5E2 XTC стане першим гідравлічним екскаватором лінії Xtra Tool Carrier (XTC). Унікальність цієї компактної машини в інноваційній системі кріплення навісного обладнання, що робить її універсальною технікою для будь-якої промислової сфери.



На відміну від попередніх моделей, новий екскаватор Cat, крім звичного бульдозерного відвалу, обладнаний вантажним ковшем. За словами розробників, замовлень на такий гібрид до них не надходило. Однак під час досліджень фахівці прийшли до висновку, що додаткові функції тільки підвищать продуктивність техніки.

Крім переваг звичного компактного екскаватора, модель Caterpillar 304.5E2 XTC здатна переміщати важкі вантажі. Разом з цим інтерфейс «skid-steer coupler» дозволяє кріпити на техніку багатоцільовий ківш, спеціалізовані ковші, відвали, мітли, траншеєкопачі, а також безліч інших робочих інструментів.



Машина оснащена двигуном Cat 2.4 потужністю 40,2 к.с. Залежно від комплектації експлуатаційна маса моделі варіюється в межах від 3925 до 4080 кг. Глибина копання екскаватора досягає 3124 мм, вантажопідйомність - 525 кг. При цьому висота вивантаження нової моделі Cat 304.5E2 XTC становить всього 93 см, що виключає можливість її використання при навантаженні ґрунту в самоскиди.

Заміна обладнання на Cat 304.5E2 XTC здійснюється в автоматичному режимі через панель управління в операторській кабіні. Це не тільки значно економить час, а й підвищує продуктивність оператора, який може зосередитися на управлінні технікою.

Дізнайтеся більше про Cat 304.5E2 XTC і інших моделях міні-екскаваторів зв'язавшись з компанією "Цеппелін Україна" - офіційним дилером Caterpillar.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин