Про компанію

Парк спецтехніки «Тодіні» став більше на 91 машину CAT

Парк спецтехніки «Тодіні» став більше на 91 машину CAT
У квітні цього року «Цеппелін Україна» підписала договір з компанією «Тодіні» на постачання будівельної техніки Cat® для виконання робіт з реконструкції ділянки дороги Полтава - Харків.

У перебігу трьох місяців було здійснено постачання 91 одиниці техніки на суму більше $ 17 млн.

Серед моделей спецтехніки: гусеничні екскаватори 329DL, колісні екскаватори M315D, бульдозери D7R і D6N XL, фронтальні навантажувачі 950H, грейдери 140K. Незважаючи на жорсткі умови тендеру, компанія «Цеппелін Україна» змогла надати найбільш вигідні умови фінансування, оперативної поставки та післяпродажної підтримки спецтехніки.

Сплативши 10% авансу, клієнт отримав спецтехніку на умовах фінансового лізингу за підтримки «Caterpillar Financial». Графік лізингових платежів враховував виробничий цикл клієнта, де основний обсяг робіт виконувався влітку. Тому «Caterpillar Financial» зменшив навантаження з виплати кредитних платежів в зимовий період, що було гідно оцінено клієнтом.

Крім вигідних фінансових умов, Цеппелін Україна відкриває дилерський центр у Полтавській області , який буде обладнаний повноцінним складом запасних частин та сервісної майстерні. Центр дозволить зменшити терміни поставки запасних частин та ремонту спецтехніки, а також забезпечить оперативне обслуговування машин спеціально навченими механіками.

За словами керівника відділу будівельної техніки Баходіра Шавкетова, «при оцінці ефективності покупки завжди необхідно враховувати три фактори: наявність спецтехніки, її продуктивність і експлуатаційні витрати. Якщо всі фактори звести разом, можна отримати реальну вартість і вигоду придбання техніки Cat®. Тому якщо навіть при покупці техніка Cat коштує дорожче в порівнянні зі спецтехнікою конкурентів, то за рахунок продуктивності і низьких витрат на обслуговування перекриваються всі витрати за первісною вартістю.

Крім цього є ще залишкова вартість техніки Cat, яка, як правило, на 20% вище будь-якого конкурента».

Велика частина спецтехніки поставленої для компанії «Тодіні» , обладнана системою віддаленого моніторингу Cat Product Link® , яка забезпечує швидкий доступ до інформації про точне місцезнаходження машини, про її роботу і технічному стані. За допомогою Cat Product Link® головний механік може, не виходячи з кабінету, отримувати інформацію про планове ТО, своєчасно реагувати на несправності, регулювати завантаження машин, керувати виробничим процесом, - а значить ефективно використовувати спецтехніку.

Крім цього, на грейдерах була встановлена ​​система автоматичного управління AccuGrade®, яка підтримує робочі органи машини на проектній позначці в автоматичному режимі.

Дана система забезпечує більш високу точність робіт, скорочує необхідність перероблення та дозволяє відмовитися від розбивочних геодезичних робіт. Простіше кажучи, завдяки системі AccuGrade® на підготовчих роботах, клієнт може заощадити сотні тисяч доларів і у багато разів підвищити продуктивність.

До кінця 2013 року компанія «Цеппелін Україна» планує запустити в роботу ще 4 дилерських центри. Дилерська мережа компанії розвивається таким чином, щоб максимальна відстань від дилера до клієнта не перевищувало 150 км. Дана стратегія не тільки дозволяє зберегти статус лідера ринку, а й головне - забезпечує безперебійну роботу клієнтів. Ефективність даної стратегії підтверджується обсягом продажів компанії, які за 6 місяців 2013 перевищили показники всього 2012 року.

За словами регіонального менеджера «Caterpillar Financial» в Україні Андрія Шевеля, «даних показників вдалося досягти в результаті злагодженої командної роботи. Та й угода з «Тодіні» відбулася багато в чому завдяки оперативності прийняття рішення. Процес узгодження (ризик - менеджмент, кредитне підтвердження, схвалення топ -менеджменту аж до президента компанії) зайняв напрочуд короткий час - 2 дні. Далеко не кожна компанія знайде швидке рішення такої великої завдання. У цьому і полягає професіоналізм нашої компанії».

На даний момент «Тодіні» є одним з найбільш лояльних клієнтів компанії «Цеппелін Україна», продовжує нарощувати парк спецтехніки Cat!


Компанія «Тодіні» (Представництво «Тодіні Конструкціоні Дженералі С.П.А.») входить до складу світового будівельного гіганта «Salini», діяльність якого охоплює 40 країн світу в європі, Азії та Африці. Група «Salini» є великим генеральним підрядником, виконуючи будівництво автомагістралей, залізниць, дамб, гідроелектростанцій, цивільних інженерних споруд. У 2011 році оборот компанії «Salini» склав € 1,4 млрд.

У 2007 році компанія «Тодіні» вийшла на ринок України, виконавши реконструкцію ділянки дороги Рівне - Житомир. Завдяки високій якості роботи і заслуженою репутації, компанія «Тодіні» продовжила нарощувати обсяги будівництва, забезпечивши реконструкцію дороги Київ - Житомир в рамках підготовки України до чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012».
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин