Про компанію

Paving seminar 2017: демонстрація можливостей дорожньої техніки Cat®

Paving seminar 2017: демонстрація можливостей дорожньої техніки Cat®

26-28 квітня відбувся щорічний семінар та презентація дорожньої техніки Cat® - Paving seminar 2017. Участь у заході взяли понад п’ятдесят керівників та спеціалістів вітчизняних підприємств дорожньо-будівельної галузі країни. Під час триденного семінару учасники мали можливість не лише ознайомитися з новою технікою та технологіями Cat®, які вже доступні для освоєння на території України, а й поспілкуватися один з одним, обговорити проблеми галузі та поділитися досвідом їх вирішення.

    

На урочистому відкритті семінару гостей привітав керівник відділу продажів будівельної техніки Цеппелін Україна - Антон Капуста. Фахівець відзначив, що подібні заходи - відмінна нагода дізнатися більше про можливості техніки Cat®, яка здатна задовольнити будь-які потреби вашого підприємства.

Регіональний керівник напрямку дорожньо-будівельної техніки Cat® - «Катерпіллар Євразія» - Бобровский Роман, ознайомив гостей з новими можливостями дорожньої техніки та розповів про сучасні технології Caterpillar.

Фахівець підкреслив, що всі грунтові катки, які виробляє компанія Caterpillar, можуть оснащуватися системою Контролю ступеня ущільнення Cat®, включаючи запатентовану систему MDP, яка дає можливість вимірювати якість ущільнення в режимі реального часу. Також фахівець розповів про можливості 3D-проектування та картографії, які можуть значно полегшити роботу дорожнім компаніям, зекономити їх час та ресурси.

    

Про переваги 3D-проектування та систем Trimble для дорожньої галузі присутнім на Paving seminar 2017 розповідав Олександр Павліков - керівник напряму дорожньо-будівельного та промислового обладнання Трімбл на території країн СНД. Фахівець відзначив, що сучасні технології дають можливість контролювати робочий процес з точністю до міліметра навіть у тому випадку, якщо оператор обладнання працює віддалено.

Денис Шевченко, провідний інженер відділу продажів будівельного обладнання, представив учасникам новий фронтальний навантажувач 950 GC. Спеціаліст відзначив, що дана модель призначена для застосування на асфальто-бетонних заводах, допоміжних роботах та навантаження сипучих матеріалів.

Також Д. Шевченко ознайомив гостей з новою серією навантажувачів Cat® L та нагадав про переваги китайської спецтехніки SEM, ознайомитись з модельним рядом якої ви можете за посиланням.

Під час свого виступу Андрій Король, керівник відділу вживаної техніки компанії «Цеппелін Україна» ознайомив присутніх з оновленим рядом техніки Cat® з напрацюванням. Фахівець відзначає, що оскільки вся б/в техніка проходить ретельний технічний огляд, відновлення та сертифікацію CAT USED, ви можете бути на 100% впевнені в її якості.

Також А. Король анонсував розробку мобільного додатку вживаної спецтехніки, який буде регулярно оновлюватись, щоб кожен бажаючий міг переглянути наявні моделі у зручний для себе час. Крім цього, він закликав гостей Paving seminar 2017 підписатися на канал YouTube, на якому представлені відеоогляди техніки Cat® з напрацюванням.


Ще однією перевагою Cat® є унікальні фінансові програми. Підрозділ компанії «Катерпіллар Файненшнл Україна» надає широкий спектр послуг для всієї лінійки техніки Cat®.

«Унікальність наших пропозицій — це доступність кредитних ресурсів. День-два — і клієнт може отримати кредитне рішення, а з ним — машину для роботи», — пояснює директор ТОВ «Катерпіллар Файненшнл Україна» Андрій Шевель. Особливе зацікавлення гостей викликала можливість придбавати техніку на кредитних умовах в гривні.

Під час практичної частини Paving seminar 2017 учасникам продемонстрували роботу техніки у реальних умовах. До уваги гостей працювали: грейдер 120М з повним приводом, планувальник холодного типу РМ 200, асфальтоукладник АР655F, двухвальцеві катки СВ54В та СВ564D, пневмоколісний каток PS300C та тротуарний каток СВ24В.

    

    

Особливу цікавість гостей викликала технологія безперервної укладки асфальтобетону.

Сподіваємося, подібні заходи стануть приємною традицією для всіх партнерів компанії Цеппелін Україна, а техніка, технології та рішення, які пропонує Caterpillar - можливістю для розвитку не лише підприємств дорожнього будування, а й галузі в цілому.




до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин