Про компанію

Польові випробування продуктів Cat®

Польові випробування продуктів Cat®

Полігон Тусон (англ. Tucson), штат Арізона, охоплює 6000 акрів площі для випробувальних робіт устаткування Caterpillar. Поруч знаходиться мідна шахта, за рахунок чого випробування максимально наближені до реальних умов експлуатації гірничодобувної спецтехніки. Саме тут згуртована команда з 200 чоловік щодня працює над дослідженням типових задач галузі. Працівники зосереджені на перевірці та тестуванні нових продуктів, моделей і систем. Так компанія вивчає проблеми клієнтів і шукає можливості для їх вирішення.


Під час випробувань спецтехніки та систем імітуються як рутинні операції гірничодобувного підприємства, так і робота в екстремальних умовах. Такий підхід дозволяє не тільки виявити потреби клієнтів, але і виправити помилки в уже готових продуктах Caterpillar. Своєчасна реакція і модернізація дозволяють гарантувати споживачам надійне обладнання світового класу.

Проведення допродажних випробувальних робіт має особливу важливість для програмного забезпечення і систем віддаленого управління обладнанням. Реальні умови дають можливість перевірити не тільки правильність настройки, а й актуальність їх впровадження для успіху клієнтів.

Щорічно в наукові дослідження і розробки подібного роду компанія Caterpillar інвестує понад 2 млрд доларів. Крім вищеназваного полігону Тусон, у всьому світі працює ще 7 науково-дослідних центрів, на дослідженнях задіяні понад 11 тисяч інженерів. Так, в будь-який час доби працівники Caterpillar працюють в різних точках планети, проектуючи, моделюючи, аналізуючи і оцінюючи продукцію і системи, щоб вони приносили клієнтам максимальну вигоду.

Переконайтеся в надійності устаткування Caterpillar! Дізнатися більше про спецтехніці можна в розділі Продукція.  


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин