Про компанію

Представлено новий самоскид від Caterpillar: 770G

Представлено новий самоскид від Caterpillar: 770G
У компанії представили нову модель позашляхового самоскида  Cat 770G. Машина є модернізованою версією випущеної в 2006 році моделі 770, і гармонійно поєднує в собі перевірені експлуатацією успішні конструктивні рішення з останніми технічними досягненнями та інноваційними рішеннями.



В якості двигуна новинка використовує 511-ти сильний дизельний двигун Cat C15 Acert, що відрізняється зниженим рівнем токсичності вихлопних газів, що забезпечує відповідність вимогам Tier 2/StageII та рівня 2/StageIIIA. При цьому потужності характеристики двигуна дозволяють машині без втрати потужності працювати навіть на ділянках з крутим ухилом. Електронне управління силовою передачею забезпечує комфортне подолання навіть затяжних підйомів, а для руху на спусках самоскид 770G укомплектований додатковою системою гальмування зі сповільнювачами.

Модернізація торкнулася і кабіни оператора, яка тепер оснащена додатковим захистом від падаючих предметів, а також забезпечує захист оператора при перекиданні. Інноваційна система WAVS, заснована на використанні серії відеокамер, дозволяє оператору візуально контролювати простір навколо машини.



Компоненти самоскида, що працюють під високими навантаженнями, відрізняються високоміцним виконанням і підвищеним терміном служби. Виконані з низьковуглецевої сталі рами самоскида відрізняються не тільки підвищеною міцністю і довговічністю, а також не пред'являють особливих вимог до зварювання, що дозволяє виконувати їх ремонт навіть в «польових умовах».

Ряд систем, встановлених на самоскид 770G, спрямовані на підвищення ефективності роботи на майданчику, на скорочення часу технічного обслуговування і його спрощення. Додатково встановлювана система Product Link надає власнику техніки широкі можливості по управлінню всім парком машин, експлуатованих на майданчику. У режимі реального часу диспетчер може відстежувати продуктивність, витрати палива, оцінювати час простою, а також отримувати доступ до діагностичних кодами машини. За допомогою окремої функції VIMS, за допомогою інтерфейсу Vision Link, віддалений оператор має можливість контролювати основні параметри машини. Для оцінки продуктивності машини та ефективності її використання виробник пропонує окрему систему контролю різних показників.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Самоскиди.
 

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин