Про компанію

Презентація цифрового ДНК компанії Caterpillar

Презентація цифрового ДНК компанії Caterpillar
Нова віха в розвитку інноваційних технологій Caterpillar - компанія використовує всі можливості цифрового простору для оперативного обміну даними і формулювання порад по модернізації і вдосконаленню техніки. Що відбувається, коли ви поєднуєте дизельне паливо, дані і цифровий досвід з усього світу? - Ви отримуєте "Цифровий ДНК компанії Caterpillar."



Володіючи найбільшим промисловим парком підключених активів у світі, що складається з понад 400 000 одиниць спецтехніки, Caterpillar має можливість "підключатися" до своїх клієнтів упродовж досить довгого часу.

Тепер компанія зосереджує ще більше уваги в цифровому просторі - за оцінками експертів, близько 5,5 млн нових предметів (від годинників та телефонів до термостатів і тракторів) знаходяться у взаємозв'язку між собою по всьому світу щодня. Цифрове бачення Caterpillar стосується продовження всебічного розвитку компанії, але, найголовніше, щоб вектор розвитку збігався зі змінами бізнесу клієнтів, що в кінцевому підсумку дозволить примножити їх продуктивність і процвітання.

І за кожним успіхом клієнта стоять люди з Caterpillar, які приймають біти і байти інформації і переводять їх в корисні і застосовувані керівництвом поради для компанії і її клієнтів. Іншими словами, сотні співробітників Caterpillar кожен день працюють над вирішенням і навіть запобіганням проблем клієнтів за допомогою цифрових технологій.

Середньостатистична середа людей, які роблять цю цифрову роботу, є динамічною і різноманітною - від вчених до вузьких фахівців в галузі безпілотників. І зараз настав час розповісти їх історії.

Компанія випустила відеоролик "Цифровий ДНК компанії Caterpillar", в якому її представники показали свої способи і методи впровадження цифрових технологій в кожну галузь бізнесу. Одним з ключових співробітників, що працюють в даному напрямку, можна назвати Браяна Лоурі - людину з гарними знаннями в областях інженерії та бізнесу. Зараз він працює над програмою Caterpillar Ventures, розвиваючою партнерські відносини із зацікавленими сторонами бізнес-портфеля і інженерного співтовариства Caterpillar і виробляє оцінку нових стартапів і можливостей інвестування в них. Створюючи екосистему співробітників Caterpillar і компаній-стартапів, компанія отримує нові можливості для подальшого просування вперед, а також отримує впевненість у перевазі над конкурентами в забезпеченні рішень для клієнтів і дилерів.

Лоурі зазначає, що Caterpillar є ключовим гравцем в цифровому просторі. Саме це дозволяє компанії досягати унікальних вершин у розвитку інноваційних технологій і повсюдно впроваджувати їх в гірничодобувній промисловості, будівництві, енергетиці та транспорті.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин