Про компанію

Самоскиди серії С2 – вдосконалені моделі від Caterpillar

Самоскиди серії С2 - вдосконалені моделі від Caterpillar
Компанія Caterpillar представила світу нові моделі самоскидів серії С2. У лінійку увійшли такі моделі як 725C2, 730C2 і 730C2 EJ.

Відмінною рисою нових машин є більш висока потужність і вантажопідйомність. Так, потужність моделі 725C2 дорівнює 314 к.с., а машин 730C2 і 730C2 EJ - 367 к.с. Вантажопідйомність 725C2 складає 26,5 т, а для 730C2 і 730C2 EJ - рекордні 31 т.

Важливий аспект розроблений для захисту навколишнього середовища - всі три моделі самоскидів відповідають вимогам встановлених нормативів на викиди забруднюючих речовин.

Конструкція передньої і задньої напіврами вже перевірена роками, тому як і раніше забезпечує довгий термін експлуатації в будь-яких умовах. Зчіпний пристрій двухкомпонентної конструкції міцно і надійно з'єднує напіврами між собою.

Особлива конструкція у самосвального кузова. Він виконаний із зносостійкої, надміцної сталі. Його вдосконалена конструкція забезпечує чисте розвантаження і мінімізує кількість вантажу, який залишається в кузові. Також кузов має верхню сполучну балку, яка скорочує висипання в місці розвантаження.





На самоскиди серії C2 встановлена модернізована кабіна. У ній досить простору, встановлені повнорозмірні і регульовані сидіння інструктора і оператора. На кольоровий дисплей виводиться вся інформація, пов'язана з роботою машини. У кабіні досить скління, що забезпечує відмінний огляд для оператора.

Виробник також подбав про безпеку. На нових машинах встановлено велику кількість поручнів і дзеркал. Ліхтарі і протиковзкі поверхні - додатковий плюс для роботи в темний час доби і в будь-яку погоду.

Завдяки новим технологіям, таким як система Product Link ™, власник завжди може подивитися місце розташування машини, витрати палива, діагностичні коди, тривалість роботи на холостому ходу та інші дані. Отримана інформація дає можливість складати звіти про роботу і аналізувати її, що в свою чергу сприяє підвищенню ефективності та зниженню витрат на експлуатацію.

Більш детально з переліком моделей самоскидів, які представлені компанією «Цеппелін Україна» можна ознайомитись в розділі: "Самоскиди".


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин