Про компанію

Сервіс офіційного дилера Cat®

Сервіс офіційного дилера Cat®

Покупка спецтехніки у офіційного дилера тягне за собою ряд переваг. Серед них: вигідні умови фінансування, гарантія та сервіс, складські запаси запчастин, страхування та ін. Звернувшись в компанію Цеппелін Україна, ви можете розраховувати на кваліфіковане сервісне, гарантійне та післягарантійне обслуговування, оперативну діагностику несправностей і їх усунення. Ремонт бульдозерів, самоскидів, екскаваторів, навантажувачів і багатьох інших видів техніки буде проведений на найвищому рівні і в найкоротші терміни.

Сервіс

У сервісне обслуговування компанії Цеппелін Україна входять такі послуги:
  • допродажне обслуговування техніки (проводиться перед поставкою);

  • сервісне обслуговування і ремонт техніки в гарантійний та післягарантійний періоди;

  • введення в експлуатацію нових машин;

  • проведення інструктажу з безпечного та правильного використання техніки.

Поряд з перерахованими вище послугами по сервісному обслуговуванню, ми надаємо особливу можливість - скористатися діагностичною послугою аналізу відпрацьованих мастил (S•O•S℠). Така послуга дозволяє не розбираючи техніку, дізнатися причини неполадки, а також загальну оцінку всіх агрегатів машини. Ця діагностика дає можливість продовжувати терміни служби самої техніки, а також усувати дрібні несправності до того, як буде потрібний дорогий ремонт.


Запасні частини

Компанія Цеппелін Україна займається поставками, а також надає великий асортимент на запчастини до техніки. Всі деталі та компоненти є оригінальними (Caterpillar), налагоджена система доставки по всій Україні. Це зводить до мінімуму простої на виробництві. Підібрати потрібні вам деталі можна в розділі запасні частини.

Сервісні центри

Компанія Цеппелін Україна, на сьогоднішній день, має велику кількість сервісних центрів по всій Україні: Київ, Одеса, Запоріжжя, Луганськ, Херсон та інші міста. У кожному з них працюють тільки професіонали, які постійно підтверджують свій рівень кваліфікації, а також покращують свої навички на практиці. Так, звернувшись до сервісного центру компанії Цеппелін Україна, клієнт отримує повний спектр кваліфікованої допомоги. Так, як фахівці компанії, люди, які знають всі тонкощі, а також секрети, вони мають здатність в стислі терміни якісно зробити ремонт всієї будівельної техніки. Щоб знайти адресу найближчого сервісного центру в вашому регіоні, відвідайте розділ контакти.

Контракт на сервісне обслуговування (КСО)

Контракт на сервісне обслуговування дозволяє ефективно підтримувати працездатність техніки довше, а також вберегти виробництво від простою в самому розпалі роботи. Також, КСО істотно знижує всі витрати на обслуговування машин, завдяки чому розширюються можливості планування, як у фінансовому, так і сервісному плані. Таке довгострокове співробітництво дає власникові техніки великий ряд переваг.


Щоб укласти контракт на сервісне обслуговування, зверніться до фахівця компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин