Про компанію

Сучасний фронтальний навантажувач на вашому підприємстві

Сучасний фронтальний навантажувач на вашому підприємстві

Подібно нашим смартфонам, комп'ютерам та автомобілям, спецтехніка також постійно розвивається. Наприклад, деякі функції сучасних ковшових навантажувачів Cat®, можуть істотно підвищити ефективність роботи вашої ферми, заощадити гроші і час на виконання щоденних завдань.


Використання обмежувача і систем управління

Обмежувачі дозволяють оператору зафіксувати висоту підйому і нахилу ковша для найбільш частих операцій. Так, всього один простий рух джойстика забезпечить правильне виконання поставлених завдань.

Система управління корисним навантаженням - новинка в конструкції колісних навантажувачів. Функція допоможе вам точно виміряти, скільки матеріалу завантажується в ковш, що особливо корисно при змішуванні кормових раціонів.

У комплексі функція обмежувача і система управління навантаженням незамінні при завантаженні вагонів. Робота буде виконана швидше і з мінімальними витратами.

Швидка зміна навісного обладнання

Фронтальні навантажувачі призначені для використання різного навісного обладнання: ковш для завантаження сипучих матеріалів, вила для вивантаження сіна і т.д.

Сучасні навантажувачі оснащені пристроєм для швидкої зміни навісного обладнання, яке дозволяє змінити інструменти менш ніж за 30 секунд і не виходячи з кабіни, при цьому забезпечується щільне кріплення, за рахунок якого зменшується знос деталей.

Програмне забезпечення

Сучасне програмне забезпечення дозволяє стежити не тільки за станом машини, але і стежити за витратами палива на виконання кожного завдання. За рахунок діагностики можна вчасно відреагувати на несправності спецтехніки, уникнути дорогого ремонту і простоїв машини.


Щоб дізнатися більше про колісні фронтальні навантажувачі Cat® та сучасні технології управління обладнанням, зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350. Співробітники офіційного дилера Caterpillar дадуть відповідь на всі питання і підготують комерційну пропозицію з урахуванням особливостей вашого підприємства.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин