Про компанію

Технологічні рішення: CAT MINESTAR

Технологічні рішення: CAT MINESTAR

Займаючись розробкою нових родовищ підрядники в основному концентрують свою увагу на 3 факторах: забезпеченні високої безпеки кар'єрів і шахт, зниженні експлуатаційних витрат і, як наслідок, підвищенні прибутковості. Компанія Caterpillar пропонує для цих цілей готовий продукт Cat MineStar, який являє собою найбільш повний в галузі набір незалежних систем, створених для комплексного управління процесами гірничодобувної промисловості. Структура системи є модульною, з гнучким вибором необхідних можливостей, що дозволяє масштабувати даний продукт під вимоги будь-якого підприємства в галузі.


Cat MineStar дозволяє здійснювати комплексний контроль і управління виробничими, починаючи від відстеження оброблених матеріалів, закінчуючи багаторівневими стратегіями управління всім парком техніки, моніторингом технічного стану машин, автономного обладнання та інших систем.


Компанія пропонує 5 готових наборів систем, об'єднаних глобальним продуктом CAT MINESTAR, які можна впровадити як поодинці, так і єдиним комплексом, гнучко налаштувавши його під потреби замовника.




FLEET

За допомогою системи Fleet замовник отримує можливість багатогранного огляду операцій з відстеження роботи обладнання в реальному часі та управлінню виконуваними операціями, включаючи доступ до виробничими показниками.

DETECT

Завдяки системі Detect оператор отримує повну інформацію про робоче середовище в найбільш важливих зонах в безпосередній близькості з обладнанням. Це дозволяє завчасно усувати потенційні загрози.

HEALTH

Дана система, грунтуючись на даних постійного моніторингу, інформує про технічний стан всього парку машин, що дозволяє своєчасно виявляти і усувати проблеми в роботі машин, уникаючи відмов обладнання.

TERRAIN

Використовуючи новітні технології в області навігація, система Terrain дозволяє з високою точністю управляти роботою грейдерів, драглайнів, буровими і навантажувальними роботами.

COMMAND

Об'єднане системою Command автономне і напівавтономне обладнання з можливістю дистанційного керування, дозволяє значною мірою підвищити безпеку робіт на ділянці та підтримувати високий рівень експлуатаційної готовності машин.

Познайомиться з новими моделями техніки і технологічними рішеннями Caterpillar ви можете в розділі "Спецтехніка"

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин