Про компанію

Тепер гарантія на всі запчастини Caterpillar – 1 рік

Тепер гарантія на всі запчастини Caterpillar – 1 рік

Цеппелін Україна розширює гарантію на запчастини Caterpillar. Це ще один крок нашої компанії, спрямований на підвищення довіри клієнтів до нас і нашої продукції.

Компанія «Цеппелін Україна», будучи ексклюзивним офіційним дилером провідного світового виробника Caterpillar в Україні, надає власникам будівельної техніки CAT повний спектр послуг з виконання ремонтних і сервісних робіт, а також постачання запасних частин.


«Цеппелін Україна» забезпечує для обладнання та спецтехніки своїх клієнтів поставку оригінальних запасних частин, що виготовляються безпосередньо на заводах Caterpillar. Як і вся продукція, об'єднана брендом Cat, оригінальні запчастини відрізняються винятковою якістю виготовлення і неперевершеними показниками надійності.

На підтвердження цього, ми раді повідомити своїм клієнтам, що тепер термін гарантії на всі запчастини виробництва Caterpillar, що поставляються компанією «Цеппелін Україна», продовжено і становить 1 рік! Це ще один крок нашої компанії, спрямований на підвищення довіри клієнтів до нас і устаткуванню CAT.


Довіряючи виконання робіт спецтехніці Caterpillar, наші клієнти можуть бути впевнені в тому, що вона не підведе і не відмовить у найвідповідальніший момент. А своєчасне технічне обслуговування і заміна зношених деталей і вузлів є гарантією того, що ваша техніка протягом усього терміну служби збереже високий рівень експлуатаційної готовності.

Висококваліфіковані фахівці сервіс-центрів «Цеппелін Україна» нададуть всіляку допомогу у виборі необхідних запчастин і врахують при цьому не тільки індивідуальні вимоги замовників, а також специфіку та умови експлуатації обладнання на робочому майданчику.

 

Розвинена інфраструктура і продумана логістика компанії «Цеппелін Україна» дозволить отримати замовлені запчастини в найкоротші терміни.

Більш детальна інформація представлена в розділі Запчастини та сервіс.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин