Про компанію

Паливна ефективність і підвищена продуктивність за рахунок передової конструкції нового грейфера

Паливна ефективність і підвищена продуктивність за рахунок передової конструкції нового грейфера
Нова модель грейфера G315B WH від компанії-виробника Cat®, призначена для утилізації відходів, розроблялася спеціально для гідроекскаваторов, експлуатаційна маса яких коливається в межах від 15 до 22 тонн (метричних). Цей грейфер став черговим представником G300-серії, зберігаючи звичне якість Caterpillar. Його проектували спеціально для роботи з значними обсягами нізкоплотний матеріалів (як приклад, пінопласт, пластмаса).

Хайко Крайзель, генеральний директор компанії Цеппелін Україна, вважає, що модель G315 WH дозволить розширити асортимент пропонованого навісного обладнання, яке використовується для переробки, утилізації відходів. Подібне розширення асортименту, а також наявність знань і досвіду у відповідних областях допоможуть техніці Caterpillar продовжити свій шлях на передових позиціях світового ринку, як і раніше утримуючи лідерство серед постачальників навісного устаткування, екскаваторів для колісних навантажувачів. Хайко також заявив, що компанія Цеппелін Україна прагне до підвищення цінності продукції для клієнтів, а також до того, щоб пропонувати ті агрегати, які ефективно вирішували б проблему переробки, утилізації відходів.

Грейфер був спроектований таким чином, щоб його цінність для клієнта максимально зросла. Так, місткість ковша моделі дорівнює 800 літрам, а значить, повне завантаження тепер можна буде легко виконати за меншу кількість підходів. Підсумок - знизиться витрата палива, обладнання швидше окупиться для підприємства, що спеціалізується на переробці, утилізації відходів.

  

Особливості конструкції.
Модель комплектується верхньою пластиною, на яку монтується кронштейн перехідника. Останній дозволяє поєднувати G315 WH з різними носіями. Cat CW - спеціальний пристрій для зміни навісного обладнання, дозволяє за лічені секунди замінити цей грейфер інший «навішуванням». Всі екскаватори Cat відрізняються спочатку налаштованими параметрами гідросистеми, які в точності відповідають грейфер G300-серії.

Новинка розроблялася спеціально для утилізації відходів. Модель виконана з ударостійкої високоміцної сталі, відрізняється невеликою висотою. Всі гідрокомпоненти G315B WH надійно захищені. Гідроциліндр моделі (єдиний) за рахунок системи амортизації гарантує потужне зусилля, що виникає при закритті захватних щелеп. До речі, швидке закриття і відкриття останніх, враховуючи наявність клапана утримання вантажу, сприяє значному скороченню загальної тривалості циклу. Високоякісні втулки з канавками під мастило, пилозахисні внутрішні ущільнення, сталеві штифти - все це також гарантує загальну надійність конструкції.

За рахунок того, що G315B WH використовує в роботі гідрофункцію повного повороту (360 градусів) знижується необхідність переміщення носія, грейфер до утилізаційних матеріалу легко підводиться під будь-яким необхідним кутом.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин