Про компанію

Цеппелін Україна на XXVII Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2015»

Цеппелін Україна на  XXVII Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2015»
Компанія «Цеппелін Україна» взяла участь у XXVII Міжнародній агропромисловій виставці "АГРО-2015", яка відбулася 3-6 червня 2015 у Національному комплексі «Експоцентр України», місто Київ, проспект Глушкова, 1, м «Виставковий центр». Це найбільша агропромислова виставка України та Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.



У програму виставки включені: Міжнародна спеціалізована експозиція сільськогосподарської техніки, обладнання та резервних частин, установок систем зрошення, засобів механізації сільгоспвиробництва, машинобудування, установок для тваринництва, птахівництва, виробництва корму.

 

На стенді нашої компанії були представлені новинки техніки Cat. Відвідувачі виставки могли дізнатися у представників компанії про умови придбання запчастин і сервісних послуг за акційними цінами. 

Також на виставці були представлені фронтальні навантажувачі SEM та обладнання цілого ряду всесвітньо визнаних брендів, лідерів ринку сільськогосподарської техніки: Challenger, Fendt, Massey Fergusson, Gregoire Besson, Berthoud, Bourgault, Rabe, Krampe. Крім того, було представлено рішення на базі біогазової установки для сільського господарства.

Більше фотографій із заходу дивіться у фотогалереї.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин