Про компанію

Цеппелін Україна стала партнером компанії ZF в Україні

Цеппелін Україна стала партнером компанії ZF в Україні
«Ми отримали статус ZF Marine Aftersales & Service Point, і стали партнерами базового рівня компанії ZF в Україні» - повідомляє прес служба компанії «Цеппелін Україна».
  
ZF Marine Aftersales & Service Point - це пункт технічного та післяпродажного обслуговування морських установок і устаткування, який розташований в місті Одеса.
  
Цеппелін Україна виконала всі вимоги ZF і вже зараз ми можемо надавати якісно новий рівень послуг у сфері обслуговування та технічної підтримки морських суднових установок.



Уклавши партнерський контракт, Цеппелін Україна отримала доступ до сервісних ресурсів ZF, системи оперативного замовлення запасних частин, лінії пріоритетної технічної підтримки.
Такий статус дозволяє компанії «Цеппелін Україна» обслуговувати клієнтів на новому, більш високому рівні в сфері морських суднових установок за рахунок можливості роботи з великим числом компонентів судна (двигун, трансмісія, система управління і деякі додатки) не тільки для обладнання Cat®, а й обладнання інших брендів.

Прес центр повідомляє: «Цеппелін Україна продовжує розвивати якість послуг сервісного обслуговування і підвищувати компетенцію своїх співробітників, і незабаром ми зможемо перейти на більш високий рівень нашої співпраці з ZF». 

Ознайомитися з умовами надання послуг з обслуговування техніки Caterpillar ви можете в розділі "Сервіс та ремонт спецтехніки".


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин