Про компанію

Цифрові технології компанії Caterpillar: дрони

Цифрові технології компанії Caterpillar: дрони

Серед численних варіантів післяпродажної підтримки клієнтів Caterpillar з'явилась ще одна пропозиція. Для ефективної роботи будівельної, гірничої та дорожньої техніки компанія пропонує використовувати повітряні безпілотні літальні апарати - дрони. На думку провідних експертів Caterpillar, таке впровадження цифрових інновацій дозволить клієнтові приймати більш обґрунтовані управлінські рішення, щоб знизити витрати і підвищити ефективність безпеки і контролю.

Як це працює?



Облітаючи будівельний майданчик, дрони збирають інформацію про об'єкти, що на ньому знаходяться. Дані аерозйомки можуть використовуватися для моніторингу і контролю виконаних робіт, а також для створення 3Д-моделі об'єкта.

Фахівці компанії Redbird, з якою Caterpillar уклала угоду з розробки цифрових алгоритмів збору та аналізу даних за допомогою дронів, стверджують: впровадження подібних інновацій корисно для кожного співробітника компанії клієнта. 3Д-модель майданчика дозволить всім - від підрядників до менеджерів компанії, від бухгалтерів до виконавчого апарату - стежити за виробництвом. Це відкриває нові можливості для контролю якості виконаних робіт, використання зібраних даних в звітності, оптимізації витрат запасів, а також для дотримання техніки безпеки.

Наприклад, на півночі Канади за допомогою безпілотників здійснюється контроль віддалених територій нафто- і газопроводів. До застосування дронів з цією метою посилалася команда експертів, якій доводилося летіти на вертольоті у віддалені куточки країни і витрачати тиждень на перевірку трубопроводів.

Дивіться відео, щоб дізнатися більше про те, як Caterpillar впроваджує цифрові технології для підвищення продуктивності компанії клієнта:

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин