Про компанію

У Caterpillar представили оновлену версію автогрейдера 16M3

У Caterpillar представили оновлену версію автогрейдера 16M3

Удосконалена машина призначена для використання при ремонті та будівництві автомобільних дорого, гірничих роботах та інших об'єктів промислового і цивільного будівництва, що вимагають найпотужнішої і продуктивної спецтехніки.

Грейдер 16M3 в якості приводу використовує двигун C13 ACERT, виконаний в частині екологічної чистоти відповідно до вимог Tier 4 Final. На вибір клієнтів доступні кілька модифікацій двигуна в діапазоні потужності 290 - 348 «коней». Довжина відвалу грейдера складає трохи більше 4,8 метра.


Оновлений 16M3 має можливість роботи в спеціальному режимі ЕСО, який оптимізує частоту обертання двигуна в діапазоні до 1900 об/хв і забезпечує зниження споживання палива. Кілька режимів роботи грейдера, що задаються оператором, дозволяють домогтися додаткової економії палива до 5%, а окрема функція, автоматично підтримуюча постійний заданий рівень потужності шляхом електронного регулювання роботи двигуна вносить свій внесок у загальну паливну ефективність машини.

Виробник додав опцію автоматичного блокування диференціала в стандартну комплектацію, що оптимізує тягу і показники маневреності в будь-яких умовах. Збільшений діаметр гальмівних дисків, встановлених на задній осі автогрейдера, на 15% підвищує ефективність гальмівної системи. Нова конструкція гальма стоянки тепер передбачає наявність індикатора зносу, що підвищує безпеку експлуатації і спрощує проведення діагностики.

Нова конструкція 16м3 сприяє більш високої стійкості автогрейдера при роботі під високими навантаженнями, а також в умовах складного ландшафту.

Окрему увагу виробники приділили організації та функціональним можливостям робочого простору оператора. За допомогою кольорового сенсорного дисплея оператору виводиться найбільш важлива експлуатаційна та діагностична інформація. Зручна сенсорна клавіатура стала прекрасною заміною традиційним трьохпозиційним перемикачам, що встановлюються на моделях-попередниках.

Для підвищення безпеки і продуктивності робіт в стандартну комплектацію автогрейдера 16M3 включена камера заднього виду. Виведення зображення передбачено як на сенсорний дисплей, так і на додатковий екран, встановлений біля дзеркала заднього виду.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Автогрейдери.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин