Про компанію

«Цеппелін Україна» відкрила сервісний центр в столиці України

«Цеппелін Україна» відкрила сервісний центр в столиці України

Захід зібрав близько 50 клієнтів, пов'язаних з будівельною галуззю, яким була проведена екскурсія по сервісному центру. Гості дізналися про сервісні послуги, що надаються компанією «Цеппелін Україна», а саме відновлення ходової частини і CTS-інспекція, виробництво гідравлічних шлангів, заміна оригінальних фільтрів і масел Caterpillar, плановий відбір проб масла; був показаний склад запчастин, постійно розташовує великою кількістю запасних частин - близько 7500 позицій. Новий сервісний центр обслуговує весь спектр будівельної техніки, пропонованої компанією, - екскаватори, бульдозери, навантажувачі та ін

Даний сервісний центр повністю відповідає всесвітнім стандартам Caterpillar, саме з цього аудитори компанії Caterpillar привласнили йому двозірковий статус. Відповідність стандартам дає клієнтам ряд безперечних переваг:

  • Роботи виконуються професійно спеціально навченими висококваліфікованими технічними фахівцями за допомогою сучасного інструменту та обладнання
  • Особлива увага приділяється безпеці робіт
  • Дотримання необхідних умов безпеки праці не тільки робить роботу в даному центрі приємніше, також це забезпечує виконання робіт з відновлення та ремонту техніки на високому професійному рівні, роблячи можливим максимально продовжувати життєвий цикл деталей і компонентів.

Завершення заходу було не менше яскравим і насиченим, ніж основна програма, - для всіх гостей було організовано фуршет, стилізований під німецький пивний фестиваль Октоберфест. Гості дегустували пиво, слухали німецьку музику, брали участь у чоловічих силових конкурсах. Найсильнішим дісталися пивні кухлі в подарунок про свято. Атмосфера в своєму розпорядженні в неформальній обстановці поспілкуватися один з одним, з представниками «Цеппелін Україна» і «Caterpillar СНД».

Компанія «Цеппелін Україна» і в майбутньому планує інвестувати в розвиток сервісної мережі на території України. «До кінця 2010 р. ми плануємо відкрити подібний центр в Комсомольську», - зазначив генеральний директор компанії. «Цеппелін Україна» - надійний партнер у всі часи!

Приємно, даний захід нікого не залишило байдужим. Компанія «Цеппелін Україна» висловлює щиру подяку всім гостям, що відвідав відкриття сервісного центру!

Ознайомитися з умовами надання послуг з обслуговування техніки Caterpillar ви можете в розділі "Сервіс та ремонт спецтехніки".

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин