5 критичних областей, яким необхідно приділити увагу при виборі вживаної техніки

5 критичних областей, яким необхідно приділити увагу при виборі вживаної техніки

Щоб б/в техніка була надійною та приносила прибуток, необхідно звернути увагу на критично важливі вузли та компоненти.

CCU Critical Area
Кабіна

Огляд і комфорт оператора важливі, тому зверніть увагу на можливість регулювання висоти сидіння, підтримку спини та попереку, підлокітники та органи управління. Запитайте себе, чи будуть ваші оператори відчувати себе комфортно протягом довгого робочого дня.

CCU Critical Area
Шасі

Уважно огляньте шасі. Воно не повинно мати витоків, зварених деталей або інших ознак попереднього ремонту. Зазирніть під машину, щоб побачити ходову частину, і пам’ятайте, що косметичні пошкодження, такі як потріскані вікна, можуть вказувати на пошкодження важливих вузлів.

CCU Critical Area
Двигун / Трансмісія

Оскільки це дуже важливі вузли для будь-якої машини, двигун і трансмісію потрібно ретельно перевірити. Варто довірити перевірку цих вузлів досвідченому оператору. Обов’язково треба запустити двигун та увімкнути передачу, щоб виявити повідомлення про помилки, незвичайні шуми і дим.

CCU Critical Area
Гідравліка / Робочі інструменти

Відновлення або заміна гідравлічних циліндрів займає багато часу і коштів, тому перед покупкою важливо впевнитися у відсутності проблем, наприклад, витоку або зношення ущільнення у відсіку насоса. Перевірте робочий стан монітору, огляньте робочі інструменти, щоб визначити рівень зносу, і переконайтеся у наявності гідравлічних ліній на випадок встановлення додаткових робочих інструментів.

CCU Critical Area
Гусениці / Шини

Заміна робочих гусениць і шин обходиться дорого, тому важливо виявити нерівномірний знос, виступи, тріщини та відсутність болтів. Використовуйте датчик протектора для вимірювання зносу, також бажано звернутися на веб-сайт виробника шин для уточнення вимог та витрат на заміну.

Купівля машини з напрацюванням, яка б працювала не гірше за нову - непросте завдання. Придбання високоякісної сертифікованої б/в техніки Cat - це розумне рішення, адже всі машини перевіряються і обслуговуються сертифікованими фахівцями з використанням оригінальних запчастин Cat. Спираючись на гарантію Caterpillar, ми надамо вам повну історію обслуговування машини і гарантуємо максимальну віддачу від ваших інвестицій.

CCU Stock
Завантажити
Оберіть, яка б/в машина підходить для вас із переліку доступних на складі?
 
до всіх статей

інші Статті

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше

НОВІ МОДЕЛІ ГУСЕНИЧНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR
дізнатись більше
перейти до всіх статей