CAT® 950 GC підтвердив на практиці низькі витрати на 1 годину володіння

CAT® 950 GC підтвердив на практиці низькі витрати на 1 годину володіння
Ретельні випробування в реальних умовах

Розроблений спеціально для тривалих повсякденних робіт на будівельному майданчику колісний навантажувач Cat® 950 GC довів свою надійність і ефективність, витримавши тривалий тест на міцність у реальних умовах.

Колісний навантажувач Cat® 950 GC ідеально пристосований для важких робіт: навантаження-розвантаження інертних матеріалів у бункери та самоскиди, інтенсивна експлуатація на будівельних майданчиках. Особлива конструкція ковша зі збільшеним дном і вигнутими бічними стінками підвищує коефіцієнт заповнення зі 100% до 120% і краще утримує матеріал, скорочуючи час робочого циклу. Подовжена стріла дозволяє проводити розвантаження на висоті 4 метри, що дає можливість відмовитися від додаткових уступів і використовувати самоскиди з високими бортами. Час технологічних перевірок і профілактики знижено завдяки доступності вузлів технічного обслуговування з рівня землі, а точки змащення компонентів зручно згруповані.

Cat® 950 GC

Оператори, які мали справу з цими навантажувачами, відмічають продумане робоче місце: їм зручно і комфортно працювати, що підвищує якість робіт. Понад тисячу мотогодин інтенсивних випробувань колісний навантажувач Cat 950 GC відпрацював без відмов. Всі сервісні та технічні питання оперативно вирішувалися на рівні оператора. Машина продемонструвала свою надійність і ефективність в широкому спектрі завдань з максимальним завантаженням протягом дня.

Які системи забезпечують низькі витрати на 1 годину володіння?

Система управління холостим ходом двигуна (EIMS) і функція автоматичного відключення двигуна на холостому ходу (EIS) забезпечують максимальну паливну ефективність, скорочуючи частоту обертання двигуна після певного часу простою.

Для приводу вентилятора з регульованою частотою обертання використовується гідромотор з електронним управлінням, що працює з частотою обертання, яка необхідна для охолодження машини. Результатом є більш низька середня частота обертання вентилятора, зниження витрати пального, рівня шуму і ризику засмічення радіатора.

Гідросистема забезпечує подачу мастила під тиском у контури робочого обладнання тільки при необхідності та регулює подачу відповідно до робочих потреб. Завдяки цій новій системі знижується витрата пального.

Конструктивні особливості моделі
Cat® 950 GC

Двигун C7.1 з корисною номінальною потужністю 168 кВт (225 к.с.) оснащений системою впорскування пального, що була спеціально розроблена для роботи з неякісним пальним. Вентилятор з регульованою частотою обертання, гідромотором та електронним управлінням знижує витрату пального і рівень шуму, а додаткова функція “fan-drive-by pass” забезпечує більш швидкий прогрів у холодну погоду.

Коробка передач 950 GC з проміжним валом і перемиканням під навантаженням (4 передачі переднього і 3 передачі заднього ходу) розроблена і виготовлена ​​Caterpillar, оснащена функцією автоматичного перемикання передач. КП з функцією електронного регулювання забезпечує плавне перемикання передач і дозволяє значно прискорити цикли, збільшивши термін служби компонентів.

Мости для важких умов експлуатації з внутрішніми планетарними бортовими редукторами оснащені мастильно-охолоджувальними дисковими гальмами з гідравлічним управлінням.

Зручність технічного обслуговування

Централізовані вузли технічного обслуговування полегшують щоденне технічне обслуговування. Зручний доступ до всіх частин моторного відсіку гарантує максимальну зручність технічного обслуговування. Вузли технічного обслуговування гідравлічної і електричної систем спільно з іншими функціями забезпечують швидке, просте й ефективне виконання технічного обслуговування і заміни компонентів в польових умовах.

Задня відкидна решітка спрощує очищення охолоджуючих серцевин. Відкидні щитки коліс легко знімаються і встановлюються на місце, забезпечуючи широкий доступ до всіх точок регулярного обслуговування і моторного відсіку двигуна. Додатковий нижній щиток силової передачі захищає машину від пошкоджень, що скорочує час простою.

Інтегрована система автоматичного змащення Cat Autolube забезпечує повний контроль над системою мастила і швидкий доступ до результатів діагностичних тестів (встановлюється на замовлення)

Детальніше про навантажувач
Cat® 950 GC
Навантажувач Cat® 950 GC
 
до всіх статей

інші Статті

Ущільнювач ґрунту SEM 512
дізнатись більше

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше
перейти до всіх статей