Серія CAT® GC – кращі в своєму класі

Серія CAT® GC – кращі в своєму класі

Спецтехніка та навісне обладнання Cat® серії GC створені за принципом: надійність при низькій вартості години роботи. Вони прості в експлуатації, вигідні в обслуговуванні і мають доступну вартість володіння, переміщують більше матеріалу за менший час і з меншими витратами. Філософія GC полягає в тому, щоб запропонувати більш рентабельну альтернативу спецтехніці преміум-класу.

Лінійка Cat® GC включає дев’ять моделей: три екскаватора, один автогрейдер, два середніх фронтальних навантажувача и три ґрунтових котка. Модельний ряд GC доповнює традиційну продукцію Cat класу «performance» («продуктивність»), а також високотехнологічну продукцію преміум-класу. Спецтехніка GC вже стала стандартною пропозицієюї, покликаною оптимізувати роботу і бізнес клієнтів. Всі машини Cat® GC виробляються відповідно до стандарту світового класу Caterpillar Production System (CPS).

Гідромолоти та навісне обладнання Cat® GC

Гідромолоти GC розроблені з розрахунку на характеристики екскаваторів GC і поєднують у собі оптимальне співвідношення потужності та маси, конструктивну простоту, надійність роботи, універсальність застосування.

У Cat® є лінійка гідромолотів преміум-класа серії E, але їх вигідно купувати лише тим клієнтам, які використовують обладнання понад 40% часу. Альтернативою для тих, хто хоче придбати якісний надійний інструмент, але використовуватися він буде 40% часу або менше, є гідромолоти GC. Вони достатньо міцні навіть для зносу, будівництва і розробки кар’єрів. Навісне обладнання GC сумісне з машинами Cat® преміум-класа.

Для машин GC випускаються не тільки гідромолоти, а й повний спектр іншого навісного обладнання, в тому числі гідравлічного. Навісне обладнання GC спроєктовано як конструктивно просте і технологічне рішення з низькою вартістю експлуатації за годину.

Розширення асортименту екскаваторів Cat®

Розробляючи нову лінійку землерийної техніки, керівництво Caterpillar ставило перед конструкторами два завдання: врахувати потреби замовників з різними завданнями та зробити з будь-якого пересічного машиніста справжнього професіонала. Досягти цього вдалося за рахунок розширення лінійки екскаваторів і впровадження сучасних інтелектуальних систем.

Наприклад, традиційні екскаватори Cat 320 і Cat 323 призначені для робіт з високою інтенсивністю, а у моделі Cat 320 GC дещо інше позиціонування на ринку. Це екскаватор для тих, кому важлива мінімальна вартість володіння (сюди можна включити первісну вартість устаткування, техобслуговування і витрати пального), він підійде тим, хто планує експлуатувати спецтехніку в режимі низької або середньої інтенсивності. Тобто Cat 320 і Cat 323 – моделі для підрядників, які працюють 24 години 7 днів на тиждень, а Cat 320 GC – для власників, що експлуатують техніку 3 години на день.

Переваги екскаваторів Cat® серії GC:
Зниження витрати пального

Адаптивний режим автоматично підлаштовує роботу двигуна і гідравлічної системи, оптимізуючи витрату пального та продуктивність під певний тип робіт. Електричне управління головним гідророзподілювачем також сприяє зниженню витрат пального.

Зменшені витрати на ТО

Краща система фільтрації (повітряні, гідравлічні, паливні фільтри) дає і більш синхронізовані інтервали техобслуговування, і продовжує термін служби.

Кабіна з поліпшеною оглядовістю

В стандартному оснащенні: запуск двигуна натисканням кнопки, великий сенсорний дисплей з поворотним перемикачем управління, шумоізоляція, клімат контроль, конструкція захисту при перекиданні ROPS, камера заднього виду.

Ознайомитися з технікою Cat® серії GC:

 
до всіх статей

інші Статті

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше

НОВІ МОДЕЛІ ГУСЕНИЧНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR
дізнатись більше
перейти до всіх статей