Про компанію

10 кроків Caterpillar, що змінили світ

10 кроків Caterpillar, що змінили світ

Спадок інновацій

Компанія Caterpillar була заснована завдяки двом новаторам в сільськогосподарській галузі: Деніелу Бесту і Бенджаміну Холту. Об'єднавши свої зусилля і створивши Caterpillar, вони стали першими у сфері виробництва гусеничних тракторів з дизельним двигуном і, по суті, заклали фундамент всієї індустрії, яку ми маємо сьогодні. Працівники Caterpillar протягом всієї історії компанії слідували по стопах засновників і реалізовували свою пристрасть в інновації, які не тільки стали цінними для клієнтів, а й змінили світ на краще.


1. Гусеничний трактор з паровим двигуном

Перший прототип трактора з гусеничної ходовою частиною, що працює на енергії пари, був успішно випробуваний Бенжаміном Холтом в 1904 році. Що ж отримав світ? Можливість простіше, швидше і ефективніше вирощувати культури навіть у кам'янистому грунті.


2. Перший автогрейдер

У 1931 році компанія Caterpillar випускає справжній автогрейдер Auto Patrol, який стає першим у галузі. Кому не подобаються рівні дороги?


3. D9900

D9900 – перший дизельний двигун розроблений Caterpillar. З'явився в 1931 році та прославився як перший у світі дизельний двигун масового виробництва. Генрі Форд, подвиньтесь!


4. Ходова частина LGP

У 1955 році Caterpillar представили нову модифікацію ходової частини зі зниженим тиском на грунт LGP (Low Ground Pressure). Це дозволило машинам СAT працювати в найбільш екстремальних умовах і підкорити Антарктиду. Одягайтеся тепліше!


5. Ходова частина з піднятими зірочками

Розроблена в 1977 році ходова частина з піднятими зірочками стала одним зі знакових технічних досягнень, яке дозволило машинам працювати довше, а операторам подарувало приємну плавність руху. Сьогодні це стандарт для середніх і великих гусеничних тракторів Cat. Хто сказав, що ви не можете мати це все?


6. Диференціальна система рульового управління

На маневрування гусеничний трактор може витрачати до 50% робочого часу. Завдяки новій диференціальній системі рульового управління CAT, виконання поворотів стало легкою справою. Зробити більше за менший час - природне бажання!


7. Cat D7E

Бульдозер Cat D7E з інноваційною дизель-електричною трансмісією, випущений в 2009 році, дозволив значно скоротити споживання палива. За оцінками Caterpillar, власники нового D7E в порівнянні з власниками попередньої моделі в сумі заощадили близько 12200000. Літрів палива. Привіт «зеленим»!


8. Технологія ACERT

Двигуни CAT з революційною технологією ACERT, відкритою в 2001 році, різко скоротили вміст шкідливих речовин у вихлопних газах, зберігши при цьому високу продуктивність, ефективність і довговічність. Ви не проти чистого світу?


9. Tier 4 Final Solution

Tier 4 Final Solution від Caterpillar забезпечить скорочення викидів на 90% протягом 20-ти річного періоду. Вдихайте чисте повітря на повні груди!


10. Cat 336E H

Представлений в 2012 році екскаватор Cat 336E H став першою машиною, що використовує інноваційну гібридну гідравлічну систему. Повторне використання енергії та скорочення споживання палива - ось результат впровадження гібридних технологій. І ми не збираємося на цьому зупинятися!

Познайомиться з новими моделями техніки і технологічними рішеннями Caterpillar ви можете в розділі "Спецтехніка"

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин