Про компанію

20 років успіху: “Цеппелін Україна” святкує День Народження!

20 років успіху:

29 липня 1996 року було зареєстровано офіційне представництво німецького концерну "Zeppelin Baumaschinen GmbH". Саме з цієї дати починається історія успіху компанії "Цеппелін Україна" - ексклюзивного дилера американської спецтехніки САTERPILLAR, представника брендів Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Berthoud, Bourgault, Gregoire Besson, Krampe, Capello, Rabe та інших.

Сьогодні товарний ряд компанії "Цеппелін Україна" налічує 650 моделей техніки, більше 800 000 позицій по запчастинам і навісному обладнанню. Крім широкого асортименту продукції та високотехнологічного сервісу, ми пропонуємо своїм клієнтам комплексну післяпродажну підтримку і знаходимося на зв'язку 24 години на добу.  

  

За 20 років діяльності компанії "Цеппелін Україна" накопичилося чимало досягнень, але одне з них заслуговує на окрему увагу. В кінці 2013 року ми запустили в роботу виробничо-технічну базу - Центр з відновлення компонентів світового класу. Завдяки центру власники техніки змогли значно скоротити свої витрати на придбання нових запчастин.

Ми - компанія, що дивиться в майбутнє, тому всі наші зусилля спрямовані на розвиток довгострокового партнерства з кожним клієнтом. Ми поставляємо передові технології, пропонуємо комплексні рішення галузевих завдань, сприяємо зростанню ефективності і зміцненню бізнесу наших партнерів. Ми - партнери наших клієнтів.

Якість, клієнтоорієнтовність і надійність - ці якості зробили нас лідером серед конкуруючих компаній. Але запорука успіху "Цеппелін Україна" - наші співробітники. Сьогодні це команда з 400 чоловік, які безперервно вдосконалюються для надання високоякісного сервісу кожному клієнту. Працювати на досягнення спільної мети допомагає team building. Командні ігри, спортивні змагання та інші корпоративні заходи, які проводяться для співробітників - основа злагодженої роботи колективу.

  

  

Щорічно наші фахівці проходять навчання, переймають досвід зарубіжних колег і впроваджують інноваційні технології в сервісне обслуговування техніки. Такий підхід забезпечує постійний розвиток не тільки кожного співробітника, але і компанії в цілому.

У свій ювілей компанія висловлює подяку всім, хто працює для розвитку будівельної, гірничодобувної, сільськогосподарської, лісозаготівельної та енергетичної галузі. 20-річний успіх "Цеппелін Україна" - загальний результат кожного з нас.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин