Про компанію

5 найцікавіших фактів з історії Caterpillar

5 найцікавіших фактів з історії Caterpillar

Техніка Caterpillar відрізняється інноваційністю, витривалістю і продуктивністю. Саме тому про неї знає кожен представник будівельної промисловості. Але мало хто замислюється, що такі досягнення - результат досвіду більш ніж 100-річної роботи. Працівники Caterpillar пишаються історією компанії і з задоволенням діляться цікавими фактами.


Так, підбиваючи підсумки року, Caterpillar склала рейтинг фактів, які вразили клієнтів компанії в 2016:

1. Caterpillar представила відео - змонтовані уривки зі старих кінострічок і фільмів, які відобразили історію продуктів Cat® в дії. На ньому показано роботу машин в 1960-і роки. Відео зібрало понад 1 мільйон переглядів на Facebook.

2. У 1931 році в світі був розпал Великої депресії, але це не зупинило прагнення компанії до інновацій. Нові трактори були помічені на будівництвах в різних куточках Америки, а пізніше потрапили на майданчики Європи. Підлаштовуючись під події того часу, інженери намагалися зробити машини максимально корисними не тільки в будівництві та сільському господарстві, а й на валці лісу, при усуненні наслідків стихійних лих.

У період Другої світової війни компанія Caterpillar також не залишилася без замовлень. Більш того, компанія встигла розширити асортимент своєї продукції, додавши до вже наявних бензинових і дизельних тракторів енергетичні установки та грейдери (так компанія Caterpillar почала випускати будівельну автотранспортну техніку).

3. У 2016 році світ прибув до Бразилії для участі в літніх Олімпійських іграх. Чи знаєте ви, що саме продукти Cat® допомогли побудувати поле для гольфу? На будівництві були задіяні гусеничні бульдозери D6N і D6K, екскаватори 315D і 324D, екскаватор-навантажувачі 416E і міні-екскаватор 305E.

   

Фото 1 - прототип дизельного двигуна 1928 року.

Фото 2 - бульдозер Cat® на будівництві в Бразилії. 1975 рік.

4. У червні 2016 компанія Caterpillar брала участь в церемонії святкування 100-ї річниці Панамського каналу. На відео голова ради директорів і генеральний директор Caterpillar Inc. - Дуг Оберхельман розповідає історію про те, як продукти Cat® допомогли побудувати і розширити надзвичайно важливий для всього світу канал.

5. Більше 130 років тому чотири жінки зібралися довести, що вони можуть бути настільки ж продуктивним як їх колеги - чоловіки. Вони стали першими офіційно працевлаштованими дівчатами-операторами в історії. Так, за часів, коли жінки не мали права голосу, дівчата, що працюють на комбайнах, викликали величезний галас. Але саме такий інноваційний підхід і випередження часу роблять техніку Caterpillar лідером галузі.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин