Про компанію

Огляд інноваційних екскаваторів CAT нового покоління

Огляд інноваційних екскаваторів CAT нового покоління

У 2017 році в Малазі відбулася виставка, в рамках якої було презентовано нову категорію 20-ти тонних екскаваторів і відбулася прем'єра більш потужного устаткування. Це були екскаватори вантажністю 30 тонн. Асортимент поповнили такі моделі: Cat 330, Cat 330 GC, Cat 336, Cat 336 GC. Дана лінійка характеризується високим рівнем продуктивності, зменшеними витратами пального та поліпшеним комфортом для оператора.

Передові системи Cat Connect

Моделі Cat 330 і 336 в стандартній версії обладнані системою Cat Connect, що підвищує результативність в процесі виконання робіт з планування до 45%. Модернізовані налаштування двигуна і велика вантажність дозволяють досягти максимально допустимої продуктивності при мінімальних витратах. Cat 330 GC і Cat 336 GC відрізняються оптимальним балансом між витратою пального, продуктивністю і витратами на техобслуговування.

В стандартну комплектацію входить система 2D контролю профілю, завдяки якій оператор отримує дані по глибині, ухилу і горизонтальній відстані. Ця інформація виводиться на сенсорному екрані, що істотно збільшує точність дій. Ще одним нововведенням є система Grade Assist, яка автоматизує пересування стріли, руків`я і ківша так, щоб оператор міг контролювати ухил, використовуючи при цьому тільки один важіль.

Результат навантаження досягається за рахунок точних даних про масу матеріалу в ковші, які оператору вдається отримати за допомогою технології Cat Payload. Дана технологія дозволяє зважувати вантажі в ковші й у режимі онлайн контролювати процес відвантаження, запобігаючи перевантаженню. Всі моделі нової лінійки оснащені опцією Lift Assist для забезпечення безпечного процесу підйому габаритних вантажів, запобігаючи перекиданню машини.

Огляд інноваційних екскаваторів CAT нового покоління 1
Огляд інноваційних екскаваторів CAT нового покоління 2
Огляд інноваційних екскаваторів CAT нового покоління 3

У новому режимі потужність двигуна і гідравлічної системи налаштована під автоматичну адаптацію під умови роботи, що позитивно впливає на витрату пального і на робочі значення. На екскаваторах є інноваційний основний гідророзподільник, що характеризується відсутністю контурів керування. Механізм зменшує витрату пального і втрати тиску. Конструкція охолоджувальної системи складається з вентиляторів з електричним приводом та автореверса.

Надійність і практичність

Традиційна комплектація кабін усіх моделей включає в себе систему запуску двигуна кнопкою, сенсорний екран з можливістю навігації по меню за допомогою поворотного перемикача. Модернізовані кабіни - це комбінація високого рівня зручності, гарної звукоізоляції і ​​конструкції, яка захищає оператора при перекиданні. Рівень вібрації кабіни зменшений на 50%, якщо порівнювати з попередніми моделями, чого вдалося досягти завдяки новим в’язкісним опорам.

Надійність нових моделей забезпечена протиугінною системою, міцною конструкцією дверей із замком, замками на паливному баці, відділенням зливу пального з замком, сервісним майданчиком з протиковзкою накладкою і втопленими болтами, допоміжним вимикачем двигуна, який доступний з рівня землі, камерами і дзеркалами заднього виду з правого боку . На машинах розташований зовнішній ящик, який замикається, що дозволяє зберігати інструменти.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин