Про компанію

Безпека та надійність автогрейдерів CAT® 24

Безпека та надійність автогрейдерів CAT® 24

Автогрейдер 24 має ширину відвалу 7,5 метра, що дозволяє зводити технологічні дороги для середніх і габаритних кар'єрних самоскидів, чия вантажопідйомність становить понад 180 тонн. За рахунок модернізованої модульної системи його частини можна знімати і встановлювати ще легше і швидше. Традиційна версія CAT® Grade з регулюванням поперечного нахилу збільшує продуктивність оператора і якість покриття, що в майбутньому зменшує ранній знос шин самоскидів і опір коченню.

Автогрейдер відрізняється оптимальним розподілом ваги по осях і має більш низьку кількість обертів, при яких вдається досягти максимального крутного моменту. За рахунок таких властивостей підвищується тягове зусилля і забезпечується підтримка регулярної швидкості ходу, особливо при транспортуванні величезної кількості продукту, функціонуванні на височинах і здійсненні повороту з навантаженням. Вага машини була збільшений до 11%, що сьогодні гарантує більший вертикальне тиск відвалу і тягове зусилля для більш якісного обслуговування доріг. Опція підтримки регулярного зусилля тяги забезпечує контроль рівня потужності двигуна машини, за рахунок чого вдається відшкодувати витрати на вентиляторі охолоджувальної системи і зберегти кращу продуктивність незалежно від умов.

Більш зручне ТО і зменшені витрати

Двигун CAT®® C27 з системою ACERT характеризується підвищеною надійністю, а період його експлуатації до капітального ремонтування підвищений до 33% в порівнянні з двигуном С18. Модернізована шестиступінчаста планетарна коробка передач і конічні зубчасті колеса, а також кінцеві передачі задньої осі підвищують експлуатаційний період силової передачі до 33%, що істотно зменшує витрати експлуатації. Машина CAT® 24 відрізняється модульною системою, що мінімізує простої, обумовлені зняттям і монтажем головних елементів. Наприклад, сьогодні коробка передач знімається на 70% швидше. Суттєвого зниження часу ТО і витрат вдалося досягти завдяки подвоєнню інтервалів коробки ТО передач, фільтрів гідравлічної системи і повітряних фільтрів двигуна, а також періоду експлуатації рідин коробки передач і задньої осі. Змінена прокладка шлангів і щитки передньої осі забезпечують захист складових елементів рульового управління від небезпечних зовнішніх впливів, а також довговічність і надійність фронтальної осі. Традиційний захист коробки передач також забезпечує захист коробки відбору потужності. Опція виявлення прослизання фрикційних передачі захищає коробку методом блокування даної передачі в разі реєстрації прослизання.

З метою полегшення обслуговування, мінімізації простоїв і витрат є єдиний традиційний центр для зливу і наповнення систем спеціальними рідинами, який знаходиться на рівні ґрунту. Всі фільтри машини скомпоновані в одному місці для максимальної зручності.

Безпека та надійність автогрейдерів CAT® 24 1
Безпека та надійність автогрейдерів CAT® 24 2
Збільшення безпеки

На моделі CAT® 24 представлені 15 стратегічно розміщених точок пристібання, за допомогою яких технічні фахівці можуть зачепити гаки індивідуального страхувального обладнання в процесі робіт. Крім традиційних елементів, в набір пристосувань для роботи на висоті входять надійні та зносостійкі перила і ручки, що збільшують безпеку ТО двигуна.

Техніка завчасно підготовлена для установки системи пожежогасіння. Для цього годиться більшість систем. Також дану систему на замовлення може встановити виробник в процесі складання машини на виробництві.

Традиційна камера заднього виду покращує видимість області за автогрейдером, а допоміжні фронтальні камери надають огляд передніх і бічних частин. Крісло оператора в кабіні обладнано сучасним традиційним індикатором ременя безпеки, що подає зорові і звукові сигнали.

Освітлення моторного відсіку надається двома світлодіодними лампами 4х4, що істотно спрощує технічним фахівцям процедуру обслуговування.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин